«Турнір чотирьох націй». Коста-Рика – Україна – 0:4 - Блог про Львів

«Турнір чотирьох націй». Коста-Рика – Україна – 0:4

Є перша перемога

2:0 після першого тайму. Якщо дивитись на перебіг матчу, то треба сказати одне: збірна України і сама грала, і давала можливість проявити себе суперникам. Інакше як пояснити те, що Сухову кілька разів довелося виручати нашу команду?

Дуже хороше враження від гри другої четвірки. Чесно кажучи, виникали деякі питання щодо не виклику Ярослава Лебедя, адже те, як він грає у зв’язці з Даниїлом Абакшиним, відомо практично всім любителям українського футзалу. Тим не менш, Ростислав Семенченко показав, що він цілком реально зможе створити з тим же Абакшиним нову ударну зв’язку “синьо-жовтих”. Гол та результативна передача це підтвердили.

Але чекаємо також більше активних дій від першої четвірки. Принаймні, було кілька епізодів, коли деякі представники цього квартету приймали не властиві для себе помилкові рішення. Втім, сподіваємось, що це – лише через фактор першого матчу у рамках підготовки до ЧС-2024. А своє вагоме слово перша четвірка ще скаже.

Що сказати по другому тайму матчу проти Коста-Рики? Так, відчувалось те, що Олександр Косенко трохи пересмикнув деяких гравців у четвірках. Тому, десь не було того ритму, який був у першому таймі. Але, знаючи потенціал тих же Шведа та Фаренюка, є впевненість у тому, що вони ще астигнуть набрати бойові кондиції.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ЗВО: ІФФКФВ захистив свій чемпіонський титул

Так, десь українці, вочевидь, свідомо віддавали ініціативу суперникам, особливо коли коста-риканці йшли вп’ятьох. І це теж можна зрозуміти. Але тішить те, що збірна України все одно тримала гру під контролем, і підопічні Олександра Косенка були готові до тих варіантів, які можуть запропонувати суперники.

Треба сказати чесно: дуже хотілося сподіватися, що українці залишать на голодному пайку двох лідерів збірної Коста-Рики – Тіхеріно та Кабальсету. Судячи з рахунку (4:0), “синьо-жовтим” вдалося виконати цю задачу. Але, заради справедливості, варто сказати, що той-таки Кабальсета міг забити у двох епізодах. Однак, Сухов явно не планував пропускати у цій грі.

Отже, 4:0 на користь збірної України. Останній етап підготовки до ЧС-2024 стартував на мажорній ноті. Але висновки робити зарано. Почекаємо хоча б кінця цього турніру в Португалії.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*