Чим зайнятися у транспорті - Блог про Львів

Чим зайнятися у транспорті

Транспорт Львова

Хто не має власного транспорту, ті люди ледь не кожного дня користуюся громадським аби добратися на роботу, на здибанку чи просто доїхати від одного місця призначення до іншого.

Звичайно, що це займає час. Тому як не крути, а у транспорті треба чимось себе зайняти. Сьогодні дамо декілька порад, а що ж саме можна робити під час поїздки автобусом, трамваєм чи тролейбусом.


1. Спати.

Такий вже у нас з вами менталітет, що ми часто хочемо спати. Це стосується не лише ранку, а й обіду чи вечора. Якщо хочеш спати, то транспорт – це якраз те місце, де можна хвилин зо десять – п’ятнадцять подрімати.

2. Слухати музику.

Аби не залежати від інших людей, які часто між собою розмовляють саме у транспорті треба натягати «вуха» (навушники), вмикати улюблені треки і їхати собі з вітерцем. Звісно якщо якась бабуся не скаже зачинити вікна адже їй дме.

3. Читати книгу.

Ну, я розумію ще це робити коли транспорт не рухається. Але, якщо він їде, то всім відомо, що це шкідливо для ваших очей. Проте, таких відчайдухів, які хочуть прочитати щось для себе нове є багацько. Яскравий приклад – дівчина на фото до цього поста.

4. Милуватися краєвидами.

Також читайте:   Правила поведінки велосипедиста на дорозі

Пам’ятаєте колись у школі був такий предмет як Львовознавство. Не знаю чи є така дисципліна тепер, але колись точно була. Так ось пригадую колись ми їздили саме на цьому предметі транспортом міста і дізнавалися щось нове про місто, в якому ми живемо чи просто навчаємося.

5. Сперечатися з іншими пасажирами.

І такий тип людей теж є, яким їсти не дай, а дай посперечатися з іншими пасажирами про життя, політику, хто з ким спить, а хто вже переспав і так далі. Як варіант ще можна подіставати контролерів, яких у Львові тепер валом.

6. Пити чвертку.

І таких людей теж не бракує. Якщо ви хочете гарячих відчуттів, то сідайте у трамвай №3 близько 6 години ранку. Там ледь не кожного дня їдуть два чоловіки, які завжди їдуть з чвертками оковитої. Їм постійно погано після минулого дня й треба неодмінно похмелитися.

Ось такий перелік справ, які можна робити у салонах громадського транспорту. Яке б це діло не було, найголовніше аби вам їхалося комфортно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*