«Карпати» розписали «мирову» з «Ворсклою» - Блог про Львів

«Карпати» розписали «мирову» з «Ворсклою»

Стадіон Україна

Вчора, в останній день літа, на стадіоні «Україна» відбувся календарний матч 5-ого туру вітчизняної прем’єр-ліги, в якому львівські «Карпати» приймали полтавську «Ворсклу».

Завітав на цей поєдинок і ваш автор аби вкотре подивитися на гру «левів» після повернення в еліту.

Одразу ж хочу зазначити, що поєдинок відбувався без глядачів. Причина – перевищення допустимої кількості глядачів, яка може відвідувати футбольні матчі під час війни на поєдинку «Карпат» із «Динамо». Як на мене, це просто нісенітниця отримати за такий поступок покарання. Спортивні події і так із часів ковіду страждають від відсутності глядачів, а тут ще й у черговий раз львівський вболівальник залишився без підтримки. Так, жменька журналістів підтримувала команду, але це не те.

Можливо й «зелено-білим» вдалося б втримати перевагу, здобуту в першому таймі якби на трибунах були рідні вболівальники. Але, то таке.

Гра команд

Після першого тайму та й, зрештою, протягом усієї першої половини тайму на полі домінувала одна команда – «Карпати». Підопічні Владислава Лупашка були мобільнішими, багато створювали й логічно, що все завершилося влучним ударом від Артура Шаха, який він забив на 15-й хвилині гри.

Також читайте:   Хто може стати суперником ФК "Львів" в 1/8 фіналу Кубка України

Гості з Полтави за весь перший тайм зуміли створити один момент і то його можна віднести до моментів із приставкою «напів».

Кардинально все змінилося після перерви. Напевно тренер «Ворскли» Сергій Долганський зі своїми помічниками провів серйозну розмову зі своїми підопічними у роздягальні, адже після відновлення гри на газон стадіону «Україна» вийшла зовсім інша команда. Вже полтавчани були повноцінними господарями гри.

Момент за моментом вони створювали й логічно незабаром відбувся й гол. Його автором став Олександр Скляр.

А що «Карпати»? Команда фізично підсіла як і у попередніх матчах із «Динамо» та «ЛНЗ». Недаремно згодом на прес-конференції «коуч» нашої команди сказав, що класна команда такі матчі має доводити до логічного завершення. А у вчорашньому матчі «леви» ще й ледь не програли.

Тому, думка автора цього матеріалу – нічия є закономірним результатом.

Що далі? А далі міжнародна пауза, викликала матчами збірними за час якої якраз «Карпати» матимуть нагоду якраз попрацювати над своїм фізичним станом щоб вже 14 вересня у всеозброєнні підійти до виїзного матчу проти чемпіона країни донецького «Шахтаря».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*