Футбол. Чемпіонат України. Металург З. 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Металург З. 1:1 Карпати (відео)

Міша повернувся

У 21-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із останньою командою першості – запорізьким Металургом.

На жаль, для львівських вболівальників футболу гра звершилася внічию 1-1.

Після прикрої поразки у минулому турі від Чорноморця львівська команда їхала у Запоріжжя лише за перемогою. Суперник був не з дуже сильних – запорізький Металург, який за весь чемпіонат поки що набрав лише три залікових пункти і то господарі поля вчорашнього поєдинку зіграли три рази внічию.

Перед грою у вашого автора були погані передчуття за результат і я поставив, все-таки, на нічийні 1-1. Чому так? Бачив дві гри Металурга після поновлення чемпіонату і що можу сказати? Команда виглядала добре і лише не фарт не допоміг їй здобути очки.

Розпочався поєдинок, і це прогнозувалося, атаками Карпат. Вони раз за разом турбували захист і воротаря Металурга, і як кажуть, гол назрівав. Відбувся він вже у дебюті поєдинку, а саме на 10 хвилині.

Це Марселіньо пройшов по флангу, відпасував на ні ким не прикритого Кополовця і Міша вдало пробив у кут воріт Металурга.

Здавалося Карпатам треба розвинути успіх, а вони чи то подумали що перемога у кишені, чи що, але просто таки зупинилися і віддали територіальну ініціативу. Господарі поля одразу ж скористалися таким подарунком від суперника.

Також читайте:   Футбол. Товариський поєдинок. Україна 2:0 США (відео)

І якщо до пори, до часу львівській команді щастило, то на 31 хвилині гол у наші ворота таки відбувся. Пішла подача стандартного кутового, воротар Карпат – Мисак невдало грає на виході і гравець Запоріжжя Матеус вдало грає головою.

Радості місцевої публіки не було меж, ще б пак, стільки часу не забивати навіть гол, а безгольова серія тривала 363 хвилини.

З таким рахунком і завершився перший тайм цього поєдинку.

Друга половина зустрічі була меншою на гольові моменти. Команди боялися помилитися і запам’яталися лише удари Пісоцького та Завійського, але воротарі були готовими до цих ударів.

Звучить фінальний свисток, який фіксує таки закономірну нічию у цьому поєдинку 1-1, а це означає, що після цього туру Карпати набирають одне очко (зараз в їхньому активі 23 очки) і вони на даний момент поділяють 11-13 місце із київським Арсеналом та Волинню. Щоправда ці команди мають ще ігри в запасі.

Наступний, 22-й тур відбудеться вже через два тижні. Зокрема, Карпати 30 березня будуть зустрічатися на своєму стадіоні із лідером чемпіонату та чемпіоном України – донецьким Шахтарем.

Поєдинок обіцяє бути дуже і дуже цікавим.

Вперед, Карпати до перемоги. А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео вчорашніх голів:

Фото: portal.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*