U-Park Festival 2016 - Блог про Львів

U-Park Festival 2016

U-Park Festival 2016

Одна з найграндіозніших подій 2016 року – фестиваль U-Park. Фестиваль, який об’єднав різних виконавців на одній сцені, фанатів з різних країн на одному стадіоні.

Я пишу як людина, яка просто отримала неймовірну кількість емоцій і вражень, і яка була на рок-фетивалі заради музики. Всі питання щодо організації і якості звуку залишаю критикам та знавцям. Зрештою, весь Інтернет вже переповнений подібними статтями (правдивими і не дуже). Так, не все було ідеально, але погодьтесь, що ідеально і не могло бути при такій кількості людей. А людей було дійсно багато! Дуже багато! Це і не дивно, коли мова йде про виконавців світового масштабу.

6 липня – день перший. І відкриває фестиваль наша рідна група The Hardkiss. Чітко, гарно, потужно.

Наступні виконавці стали особисто для мене відкриттям. Це була любов з першої пісні. Британці Nothing But Thieves! Незважаючи на дощ, ніхто не розходився. Голос Конора зачаровував. Його можна слухати і слухати, що я і роблю, поки пишу цей текст.

19:25 і на сцену виходить команда The Kills. Це вже зовсім інша атмосфера! Правда, я переоцінила свої можливості і вистояти до кінця виступу не змогла. Після двох годин очікувань і ще чотирьох годин самих концертів земля на НСК «Олімпійський» здається найкращим ліжком на світі.

Але досить відпочивати! Публіка нарешті дочекалась легендарних Red Hot Chili Peppers! Тут слова зайві. Стадіон заповнений і шоу починається!

Також читайте:   Олена Печорна "Фортеця для серця". Голими мають бути не лише тіла, й душі...

Коли я купувала квиток, ще не було відомо, які групи будуть виступати (крім MUSE и RHCP, звичайно) і тільки потім організатори відкрили всі карти і я дізналась про ще одних цікавих виконавців – український гурт ШANA. Думаю, така музика сподобається не всім, але я отримала задоволення і сподіваюсь, що почую їх ще не один раз.

Про My Vitriol не можу сказати нічого особливого. Просто хороший, якісний виступ. Мій плейлист вони не доповнили. От наступна команда була для мене особливим подарунком! Poets Of The Fall! Відколи я почула їх два роки тому, вони стали для мене особливими. І вони на фестивалі U-Park! Та я 8 липня дочекатись не могла. І не одна я. Поети подарували всім неймовірну енергетику!

Hurts – ще одна група, яка не потребує представлення! Зрештою, що тут казати. Побачити, почути, закохатись! От і все!

22:00 – MUSE! Для мене вони винуватці події. В когось ще є подружка-фанатка Мета Беламі і його шикарного голосу? От в мене є! І вона затягнула мене в першу фан-зону під сцену! Дякую тобі, моя ти радість! Це дійсно було нереально круто!

Вибухові MUSE! Стильні Hurts! Молоді та енергійні Nothing But Thieves! І просто мої Poets Of The Fall, про яких я, мабуть, ще скоро напишу!

Автор статті: Ярина.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*