Черги на підйомниках Буковелю вражають - Блог про Львів

Черги на підйомниках Буковелю вражають

Черги

Вихідні тривають, Воробус вирішив не сидіти вдома, а сів у транспорт і попрямував в один із найкращих лижних курортів Європи – Буковель.

Колись мене запитали, а як вдається так все встигати? Відповів лаконічно, просто маю захоплення: влітку – ходжу в походи, восени – збираю гриби, а взимку – катаюся на лижах.

Щоправда, вчорашня поїздка у Буковель мене не вразила. Не подумайте, що все так погано на курорті. З ним то якраз все ок, кожного дня відкриваються нові траси й витяги.

Справа у людях. У Буковелі бував вже не один раз й це відбувалося як перед Новим роком, так і після нього, але стільки людей як є зараз ще не бачив.

Розпочалося все із транспорту. Туристична фірма з якою ми їхала зазвичай привозить своїх пасажирів до бажаного місця призначення близько 8 години ранку. Максимум що може бути, так це 8 година 30 хвилин.

На цей раз ми запізнилися й люди не встигли купити абонементи по «Ранковій акції». Причина? Затори на дорогах. Люд масово їде кататися на лижах.

Прокат спорядження.

Зазвичай беру лижі на прокат й цього разу не зрадив своїм традиціям. Проте, після вчорашнього випадку зрозумів, що треба брати лижі у Львові. Знову ж таки на прокаті людей було мегабагато й більшість з них ще й гальмували чергу.

Також читайте:   5 порад щодо вибору ресторану, дружнього до дітей

То за шолом хтось забув, то шкарпетка не та, то ще щось не те. Добре, що ваш авор взяв лижі за сім хвилин, але ж не всі так.

Ну, і найбільша біда вчорашнього дня – це черги на підйомниках.

Уявіть собі ситуацію, Воробус спускається з вершини близько 5-6 хвилин, а стоїть у черзі близько 20-30 хвилин. Це не діло.

Єдиний підйомник, де хоч трохи було менше людей – це №13 та №16. Вони знаходяться у лісі й багато хто не знає як туди заїхати.

Чого не скажеш про витяги №5, №14 та №7. Це просто жах що там відбувалося.

Плюс дратувало те, що багато людей приїхало на відпочинок з новачками. Це ж треба готувати людей до катання, вчити їх заходити на витяги, а то народ гальмує чергу, падає при посадці та висадці з підйомників.

Втрачаються дорогоцінні хвилини.

Та, не все так погано як здається. Масовий наплив людей було компенсовано чудовим катанням по тих спусках, які вдалося відвідати. Чорна траса №11 порадувала як ніколи.

Заїхав, людей нема й летиш донизу з хорошою швидкістю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*