Як я катався на “Клоуні” - Блог про Львів

Як я катався на “Клоуні”

Клоун

Вчора йшов через парк культури імені Богдана Хмельницького, наробив фотографій, потім покажу. Побачив його. Згадав як і я на ньому катався. Мова йде про атракціон КЛОУН. Чи насправді на ньому так страшно?

Якщо Ви хочете відчути екстремальні відчуття, то Вам варто покататися на ньому.

Атракціон доволі “молодий”. Поставили недавно. Пам’ятаю ішов раз з другом повз нього і друг мене заманив покататися на ньому. Прийшли в касу, взяли квитки. Вартість квитка складає 5 гривень.
Стоявши в черзі чув крики людей, які каталися на ньому, але не звертав увагу, бо кричати можна і по приколу. І, ось, настала наша черга.

Атракціон розрахований на двох осіб. Ми сіли, прийшов інструктор, чи як його там ще називають, і почав Нас прив’язувати.
Прив’язав і ще наверх заложив якесь желізо. Скажу, що тривалість катання 3 хвилини. Моєю помилкою було те, що я не позакривав кишень. Або можна було взагалі речі свої залишити на землі або в інструктора. І тут почалося…

Клоун

Карусель як почала крутитися: то вверх, то вниз, то сонечко робить, то знову вверх. Раджу Вам якщо будете кататися на цьому атракціоні не їсти перед тим і не пити пива, бо може знудити. Хоч тривалість катання мала, але катаючися мені здавалося, що “Клоун” не зупиниться ніколи. Особисті речі почали вилітати з кишень, а ще як я почув, що пішли в діло копійки, то взагалі афі*л. Дуже мені не сподобалося в тому славнозвісному “Клоуні”, що ремені безпеки сильно тиснуть в ноги. І знову вверх, вниз, коли ж це закінчиться думав я. А друг сидів собі спокійно і нічого не говорив, тільки поглядував на мою реакцію. Відчуття такі були якби летів в космос.

Також читайте:   Хто поїде на Буковель з такими цінами???

Але все-таки ці 3 хвилини стекли і атракціон зупинився, прийшов інструктор і спитався як Я. Я не сказав ні слова, бо був під враженнями. Позбиравши особисті речі, я пішов геть від нього. Але через деякий час хотів знову покататися на атракціоні під цікавою назвою “Клоун”.

Покатайтеся і Ви, і побачите який це екстрім!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Bortnyk 13.10.2009 пише:

    Супер!

  2. Ксю 13.10.2009 пише:

    Якось не тягне, я колись каталася – навіть 3-х хв. не витримала….:)

  3. bankiduki 15.10.2009 пише:

    “Не те що не тягне” , швидче за все “верне” від такого способу проведення часу 🙂

  4. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    На Клоуні не катався, але катався на схожій байді коли віддихав на морі!) Мені сподобалось) Невеличка порція адреналію іноді корисна, хоча дійсно не рекомендую перед цим атракціоном добре пообідати)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*