Реєстрація у системі WebMoney

webmoney

Мережа Інтернет з кожним днем встає все популярнішою і популярнішою. І якщо раніше вона використовувалася в основному для пошуку інформації та обміну повідомленнями, то в даний час Інтернет також є потужним інструментом для здійснення покупок та оплати послуг. А для цього потрібні гроші.

Велику популярність при Інтернет-розрахунках має платіжна система WebMoney, яка дозволяє здійснювати миттєві перекази “електронних” грошей з комісією 0.8%. Сьогодні ми поговоримо про те, як зареєструватися у цій системі та відкрити собі перші рахунки. Також на Вас чекає декілька сюрпризів.

Перед початком реєстрації Вам потрібно вибрати версію програми для роботи в системі WebMoney (WM Keeper), якою Ви будете користуватися надалі: Mini, Classic, Light або Mobile.

WM Keeper Mini – це спрощена версія, яка не потребує додаткового програмного забезпечення, але має ліміти на грошові розрахунки. Не раджу її використовувати.

WM Keeper Light – теж не потребує установки програми на комп’ютер, але має недостатньо високий рівень безпеки. Тому я б теж не радив її використовувати. Щоправда, якщо у Вас операційна система не Windows – то дана версія – єдиний оптимальний варіант.

Є ще версія WM Keeper Mobile – це як Ви зрозуміли для мобільних телефонів. Вона теж має ліміти на розрахунки.

І нарешті WM Keeper Classic – це окрема програма з високою функціональністю та максимальною системою безпеки при розрахунках. Недолік – програма працює лише на комп’ютерах з Віндовсом (але надіюсь Віндовс у Вас є). Саме її ми і будемо встановлювати.

  1. Перш за все, зареєструйтесь на сайті WebMoney, вибравши тип програми Classic. При реєстрації дуже важливо вказувати достовірні дані про себе. Після реєстрації Ви отримаєте на e-mail реєстраційний код, який знадобиться пізніше. Також код прийде і на мобільний телефон.

    реєстрація у системі WebMoney

  2. Завантажте програму WM Keeper Classic на свій комп’ютер (ссилку на завантаження можете знайти на сайті Веб-мані або на нашому сайті у розділі “Програми”) та розпочніть установку. Коли програма запитає Вас про встановлення якогось-там сертифікату, то потрібно на це погодитись.
  3. Запустіть програму, натисніть кнопку “Реєстрація”. Далі Вам буде потрібно ввести реєстраційний код, а потім придумати собі пароль. Раджу придумувати складний пароль, який потенційним зловмисникам важко буде дізнатись. Потім програма буде генерувати ключі і попросить натискати Вас будь-які кнопки на клавіатурі чи тягати мишу туди-сюди. Робіть те, що вона Вас просить 🙂

    реєстрація у системі WebMoney

  4. По завершенні цього процесу Ви отримаєте ідентифікатор у системі (WMID), він може використовуватись як логін при запуску програми.

    реєстрація у системі WebMoney

  5. Після цього програма попросить вказати шлях для збереження ключів і придумати пароль до файлу ключів (він має бути іншим від того паролю, який Ви придумували спочатку). Це досить важливо, бо якщо щось станеться з Вашим рахунком, то Вам можуть знадобитися ці ключі. Бажано їх зберегти десь на флешку і надійно заховати. Пароль також вартувало б десь записати – позначте його як “пароль до файлу ключів”. Файл ключів матиме розширення “*.kwm”

    реєстрація у системі WebMoney

  6. І останнє в реєстрації – це активація обладнання. Код для активації ви отримаєте на e-mail, внесіть його у програму та натисніть “Далее”.

    реєстрація у системі WebMoney

    Все, тепер можете входити у програму (її ще прийнято називати “Кіпер”).

Після першого запуску програми одразу ж створіть собі рахунки. Для розрахунків через систему WebMoney використовуються так-звані “титульні знаки” – WM. Будемо вважати, що вони і є електронними грошима. Просто WebMoney є наразі небанківською системою, тому і використовує термін “титульні знаки” замість “гроші”.

У системі WebMoney Ви можете відкрити собі один або декілька рахунків (їх ще прийнято називати гаманцями). Найпопулярнішими видами рахунків є наступні:

  • WMZ – гаманець для зберігання доларів США
  • WMU – гаманець для зберігання гривень
  • WMR – гаманець для зберігання руских рублів
  • WME – гаманець для зберігання євро

А тепер про сюрпризи

  • Сюрприз №1. Кожен бажаючий може отримати бонус на свій WMR-гаманець. Бонус невеликий – від 0.01 до 0.1 WMR, але рахунок буде вже не порожній 🙂 Для цього внесіть у форму нижче номер свого WMR-гаманця. Так можна бавитись і закидувати собі копієчки хоч щодня (але не більше 1 разу на день).

    Напишіть Ваш WMR гаманець
    Перепишіть код з картинки Защитный код
      Обмін Webmoney
  • Сюрприз №2. Отримайте ще пару копійок в якості подарунка. Для цього напишіть у полі нижче Ваш WMR гаманець та натисніть на кнопку “Отримати бонус”. Подарунок видається раз на добу.
  • Сюрприз №3. Також перші троє осіб, котрі напишуть тут у коментарях свій WMU-гаманець, отримають бонусну гривню на свій WMU-рахунок.
Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 16 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 14.02.2011 пише:

    Гарна стаття для “чайників”, виявляється ще якісь гроші “на халяву” можна заробити. Тра стрібувати. 😀

  2. дaнило 14.02.2011 пише:

    класно все розписано для чайників

  3. Stakeholder 15.02.2011 пише:

    Ну інструкцію по установці і налаштуванню я думаю можна знайти і на офіційному сайті, краще б Йорген розказав про нюанси користування цією системою. А взагалі нелюблю я ці расєйські webmoney, краще вже користуватись PayPal.

  4. russo turisto 15.02.2011 пише:

    Stakeholder пише: Ну інструкцію по установці і налаштуванню я думаю можна знайти і на офіційному сайті, краще б Йорген розказав про нюанси користування цією системою. А взагалі нелюблю я ці расєйські webmoney, краще вже користуватись PayPal.

    До речі, нелюблю, слід писати наступним чином – не люблю! :mrgreen:

  5. Stakeholder 15.02.2011 пише:

    розцінюю це як аргумент на підтримку webmoney)), a те що дієслова з “не” пишуться окремо це я знаю) і радий що так втішив тебе моєю механічною помилкою :mrgreen:

  6. Lolita 15.02.2011 пише:

    А в мене з тим webmoney стільки мороки було і все через те, що паролі забувала 😳 Останній раз коли забула пароль вирішила не відновлювати його а створити новий гаманець, це набагато швидше і простіше, грошей і так якраз на рахунку не було 🙂

  7. Stakeholder 16.02.2011 пише:

    Це не з webmoney проблеми, а з пам’яттю 😀

  8. Архіваріус 17.02.2011 пише:

    Lolita пише: А в мене з тим webmoney стільки мороки було і все через те, що паролі забувала Останній раз коли забула пароль вирішила не відновлювати його а створити новий гаманець, це набагато швидше і простіше, грошей і так якраз на рахунку не було

    Та воно і не дивно – жіноча пам’ять як ранкова роса. 😀

  9. lomka33 04.03.2011 пише:

    U104373224349

  10. Jorgen 04.03.2011 пише:

    lomka33 пише: U104373224349

    Ну нарешті, не пройшло і місяця 🙂
    Ломка33, бонусну гривню відправив.

  11. [ Teenager. ] 30.06.2011 пише:

    U179148727457
    Дякую за статтю…
    ДуЖ допомогла 😉

  12. Jorgen 01.07.2011 пише:

    [ Teenager. ] пише: U179148727457
    Дякую за статтю…
    ДуЖ допомогла

    Бонусну гривню відправив. Успіхів!

  13. Mr_Artyr 04.07.2011 пише:

    файна стаття …
    U158671797123
    я хочу рубасик ! 😛

  14. Jorgen 04.07.2011 пише:

    Mr_Artyr пише:
    я хочу рубасик !

    Рубасик відправив.
    На цьому бонуси вичерпано, всім дякую за участь!

  15. Руслан 16.06.2014 пише:

    Дякую за допомогу ! U184159031795

  16. Jorgen 16.06.2014 пише:

    Руслан, бонуси давно закінчились. Перші троє осіб вже отримали свій подарунок.

2 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Тестуємо новий Інтернет
  2. Про заробіток в Інтернеті

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*