В Контакті здає своїх користувачів? - Блог про Львів

В Контакті здає своїх користувачів?

В Контакті здає інфу?

Сьогодні вашому автору довелося почитати досить цікаву інформацію.

Як повідомляє сайт watcher.com.ua, нещодавно соціальна мережа В Контакті передала інформацію компанії Gala Records/EMI про користувачів, які нелегально завантажували музику на цю соціальну мережу.

Там також не зрозуміло і що з того? Судитися будуть із цими користувачами? Власник пісень каже, що винен сам «Ф кантактє».

Взагалі то тема цікава, адже щодня у соціальні мережі їх користувачі завантажують безліч пісень. Я навіть не можу назвати конкретної цифри, бо вона шалена. Навіть дисків купляти не треба. Зайшов, ввів назву пісні і маєш свято. 🙂

І якщо почати тягатися в судах із всіма користувачами, то я думаю швидше на Марс чи Юпітер злітаю чим відбудуться ці слухання.

Тема піратства давно широко обговорюється у світі. Навіть коли ви завантажуєте музику чи відео у соціальні мережі вас застерігають, що цього робити не можна. Але, ці дії все рівно роблять.

Дивує мене позиція «кантактів», які так легко здають адреса людей. Хоча, і здавати не потрібно. Тепер у світі є безліч ресурсів, які вас можуть знайти, тільки це треба захотіти.

«Кантакти» кажуть, що відповідати за музику повинні самі користувачі, а я щось так не думаю. Людина заходить на сайт, має на комп’ютері музику, завантажує, слухає, все просто.

Також читайте:   "Українська група" ВКонтакті

Подадуть на неї в суд, і що з того? А на сам ресурс подавати у суд не треба? От скажіть мені відповідь на це питання? Я, наприклад, завантажив музичку, але від мене її ще скопіювало ой як багато людей.

Взагалі я вважаю, що це все повна маячня. Не хочете щоб розповсюджувалося піратство, то закрийте завантаження файлів і будете мати свято, а людей звинувачувати – це абсурд. Більшість із них навіть 18 років не мають.

За своїх користувачів треба боротися, а от такі дії явно авторитету не додають.

Тим не менше, треба бути обережним. Світ такий, що сьогодні ти спиш в хаті, а завтра тебе обвинуватять у хз чому. 🙂

Соціальні мережі – зло? Хотілося би почути вашу думку, шановні користувачі по цьому питанню.

Насамкінець, щоб вам не було так скучно і нудно, пропоную переглянути цікаве відео, саме ці люди можуть в один прекрасний момент прийти до вас:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 04.07.2011 пише:

    Варобус ти як вчора на світ народився. Ти коли реєструвався фкантактє клікав на галочку про прийняття умов користування ресурсом?) отож, а у цих умовах чорним по білому написано що за весь контент який завантажує користувач відповідальність несе він сам), я вже в коменті до однієї зі статтей про контакти цей пункт цитував, те що ці умови ніхто не читає не звільняє від відповідальності за їх порушення. Як ти думаєш чому на фейсбук не можна завантажувати музику так як вконтакті? тому що в дяді Сема де зареєствоаний фейсбук, навідміну від пост-совка давним давно в законодавстві чітко і жорстко вказана відповідальність за такі речі, і суди там не тягнуться роками. Те що всіх не засудять це звичайно правда, але їм і не потрібно, думаю якщо засудять пару десятків або хочаб декількох то всім іншим теж перехочеться йти по їх слідам). На рахунок того що пісню скопіювали собі сотні корстувачів то звичайно що відповідальність несе не той хто скористався публічним доступом до конкретного матеріалу, а той хто цей матеріал в публічний доступ виклав, тобто той хто першим пісню закачав). А те що неповнолітні, то як відомо за неповнолітніх несуть відповідальність батьки, ось і все).
    Так само смішно звучить фраза що мовляв хтось когось здає, по-твоєму Дуров має за тебе чи за мене свою жопу підставляти?) не для цього він при реєстрації поставив галочку про погодження з умовами користування).

  2. VIK 04.07.2011 пише:

    висновок: СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ – ЦЕ ЗЛО! 😈 😈 😈 😈 😈

  3. gorih 04.07.2011 пише:

    Більшість користувачів підпадає під цю статтю

  4. Архіваріус 04.07.2011 пише:

    Дуров, як ми бачимо, зовсім не дурак. Тягла би йому дати, та не дістанеш. 😈

  5. Sas 05.07.2011 пише:

    Навіть після суду (якщо такий і буде) то ситуація з музикою не зміниться. Заватажували музику і порно і будуть далі завантажувати.

  6. PVS 06.07.2011 пише:

    Це пізд*ц!

  7. VIK 06.07.2011 пише:

    так що любі друзі – видаляйте свій профіль з контактів ))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*