20 річниця незалежності України - Блог про Львів

20 річниця незалежності України

З Днем Незалежності!

Ось і дочекалися ми цього дня. Що не кажіть – це вже ювілей, який треба святкувати і гордитися, що ми живемо саме у цій незалежній країні, яка має назву – Україна.

Сьогодні зранку ходив за хлібом, то що зразу кидається в очі – всі люди ходять у вишитих сорочках, а так і має бути, адже ми українці і пам’ятаємо наші традиції.

За цих двадцять років ми пережили багато, це і бідність, і помаранчеву революцію, і свинячий грип, і різноманітні аварії, трагедії і так далі. Незважаючи ні на що, ми живемо у незалежній країні. Ми ні від кого не залежимо – і це саме головне.

Хтось там бідкається, що той президент стане у руля, а хтось, щоб був інший, але це я вважаю не головне, головне, щоб ми були здорові, а далі все буде.

Ясне діло, що ми явно не живемо так як у Європі, у нас не такі зарплати, у нас як такого нема середнього класу, деякі люди не можуть собі дозволити нормального відпочинку і так далі. Та сподіваюся, що незабаром все зміниться на краще, хоча це ще як сказати.

Чесно вам скажу не хочеться вже хоча б сьогодні у день народження нашої країни говорити про проблеми, а за цілих двадцять років їх назбиралося ой як багато. Як не відкриєш газети, не увімкнеш телебачення, Інтернет, все пишуть про проблеми.

Також читайте:   Чи варто пірнати в ополонку на Водохреща?

Їсти є що, пити є, ще би здоров’я було, а там якось вже буде. Багато людей за двадцять років виїхало закордон, хто там залишився, хто просто їздить туди заробляти гроші, але я впевнений, що там таких традицій як в Україні нема. А як же сало, оселедець, горілка, вареники, борщ і так далі.

Не даремно люди, які живуть, скажімо, в Італії, Канаді, Німеччині кажуть, що жити там нормально, але не вистачає якраз українських традицій, за які я якраз і говорив.

От, пишучи цю статтю, почув як у сусідньому будинку люди спілкуються про сьогоднішнє свято. Одні кажуть, що це свято, а є і такі, що кажуть то не свято, грошей нема, хати нема, навіть святкувати не хочеться.

Я тут не буду нічого говорити, залишу ці слова вам на обговорення.

Я вітаю вас із Днем незалежності, бажаю вам вірити у хороше майбутнє нашої країни. Все у нас буде файно.

Слава Україні!!! Героям Слава!!!

P.S. Про те, які святкові заходи відбуваються у нашому місті можна почитати у цій статті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. adekvat 24.08.2011 пише:

    “бажаю вам вірити у хороше майбутнє нашої країни”
    Як завжди: вірити і нічого не робити.
    Як казав один мудрий чоловік: «віра без діл мертва»

  2. russo turisto 24.08.2011 пише:

    Вера, верой, но тем не менее от нас никуда вам не деться. Совок был и остался. Но все равно, поздравляю всех вас с праздником. 🙂

  3. adekvat 24.08.2011 пише:

    Як це знаменно, що російськомовний турист, в день незалежності України, ототожнює себе з совком

  4. russo turisto 25.08.2011 пише:

    adekvat, А я ничего плохого в этом не вижу. Когда был Союз, тогда и порядок был.

  5. adekvat 25.08.2011 пише:

    Коли був союз то «здавалося» що був порядок, бо весь бардак ховався під ширму «негласності». Коли впав союз впала і ширма, і став видимий бардак, який залишився з СРСР дотепер.

  6. adekvat 25.08.2011 пише:

    Яскравий приклад це приховування вибуху на ЧАЕС. Порядку не було ніякого: не проводилася модернізація атомних блоків за світовими стандартами і т.д.; зате було фанатичне бажання все приховати.

  7. russo turisto 25.08.2011 пише:

    adekvat, Япошки тоже всей правды о Фукусиме не рассказали.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. 10 найважливіших подій 2011 року в Україні

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*