Ринок «Торпедо» у Львові - Блог про Львів

Ринок «Торпедо» у Львові

Ринок Торпедо

Свого часу цей ринок був розташований на вулиці Золотій. Там ще біля «Львівгазу» є такий закинутий стадіончик. Колись як їздив туди з татом, то прийшлося робити кілька кругів, щоб все обійти. Мене деколи аж трафляло, але тато мені купляв морозиво і я на деякий час був спокійним. 😀

Тепер же в ринку є нове місце – вулиця Кукурудзяна (район автостанції №2). Ви мабуть здогадалися, що у сьогоднішній статті мова піде про ринок «Торпедо», на який так люблять їздити чоловіки, особливо старші. 🙂

Нещодавно вашому автору довелося там побувати.

Що я побачив, чи великий це ринок, що таке «стара ляда» та багато іншого читайте далі.

Так сталося, що мене попросив друг поїхати з ним на радіоринок, бо у того вилетіла кнопка з мобільного телефону і треба було її замінити. На радіоринку нам загнули завелику ціну, тому ми вирішили піти глянути на ринок «Торпедо». Може там менші ціни? Ціни таки були меншими і заодно я глянув що там і як.

Ринок «Торпедо» ділиться на дві частини: де продають нове і де продають старе. Купити тут можна «дідька лисого»: від сантехніки до пил, від туалетів до дисків тощо.

Раптом я згадав, що мені треба шампура. О_о, це вже цікаво. Є за чим дивитися. Йдемо ми йдемо, хто чим займається: продавці від скукоти грають карти, хто обговорює останні новини, словом як на кожному ринку.

Також читайте:   Якою буде погода на Великодні свята?

В підсумку шампорів я так і не купив. Вони то були, але не такі як мені треба. (((( Елітних мені явно не треба.

Йдемо далі. І тут починаються приколи. На черзі була «Стара ляда». От де цікаво, так це там.

Чому «стара ляда»? А тому, що тут продають все старе. Як я розповів вдома чолов’яга мав старого запорожця, розкрутив його по деталях та й тепер намагається їх продати.

У мене таке враження, що там продавці торгують і за продане зразу ж бухають. Принаймні чвертку там розпивали. 😀 Що там тільки не продають, у мене очі аж на лоб вилізли. Якісь старі мотори, телевізори. Хто це купляє? Але, якби нічого тут не продавалося, то і продавці не сиділи.

Єдине що мені не сподобалося, так це те, що на ринку було дофіга болота (якраз падав дощ). Де продають нове, то ще терпимо, а от старе… У підсумку Воробус аж замазав свої нові мешти. 🙁 На що друг мені сказав, цитую: «А що ти хотів? Тут Європа». 🙂

Насамкінець, додам, що ринок працює кожного дня. З якої години? А це вже інше питання, бо кожен продавець має свою ятку.

Ось такий він – ринок «Торпедо». 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 17.11.2011 пише:

    Воробусе, на “Старій ляді” продавалися лише шампури. Саме через це тобі не вдалося прикупити шампорів. 😀

  2. Підприємець. 13.12.2012 пише:

    Ринок зазнає занепаду через недбале керівництво.Директор гроші збирає чи малі а на томість репресує і виживає чесних підприємців.Дороги не ремонтуються ,сміття не прибирається, жахливі умови праці,а якщо підприємці за власні кошти намагаються відремонтувати заїзд до місця праці то за це за непокору їхні павільйони з майном вночі без будь яких підстав і попереджень опиняються викинуті за межі торгової площі приперті один до другого .Шановні львівяни ласкаво просимо завітати до нас на ринок подивитися як в наш час знищують Тзов а на томість змушують людей ставати рабами.Якщо ви нас не підтримаєте то і ринок таким буде і ціни зростуть.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*