8, 9, 10, 11 березня – вихідні!!! - Блог про Львів

8, 9, 10, 11 березня – вихідні!!!

Свята наближаються

Як тільки наступає робочий тиждень, то одразу ж берешся за голову. На вихідних було добре, виспалися і нагулялися досхочу, і знову треба десь іти. Роботи багато, комусь її робити треба, напевно вам, та і гроші треба заробляти, бо жити то за щось треба.

Папірці ці – жалюгідні, але це матеріальне благо і ми без нього ніяк, хіба що маємо карточку і йдемо до банкомату, щоб не тримати гроші у шкарпетках. 😀

Жарти жартами, а останнім часом кого не спитаєш всі важко працюють. Це і не дивно, кінець місяця на носі, він скорочений, місяць високосний, різні звіти, нарахування, хто що тільки не робить. Та і початок весни не за горами. Хіба що ви живете у селі і ноги грієте на печі. 🙂

Якийсь день-другий і вже настане кохання, люди почнуть закохуватися і пішло поїхало.

Вчора людей в Україні повеселила одна новина, яку сказав хто ви думаєте – Кабінет міністрів України.

Ті, хто хотів відпочивати, таки відпочинуть. Наближається свято 8 березня (Міжнародний жіночий день), він випадає у четвер і ось саме Кабмін вирішив зробити більше свят і п’ятницю, яка йде після восьмого березня зробити також вихідною. А там і вихідні наступають.

Також читайте:   У Воробуса 500 друзів ВКонтакті

Що ми маємо? 8, 9, 10 і 11 березня будуть вихідними, а це чергова можливість вкотре приділити увагу своїм коханим жінкам чи дівчатам. Хто їх не має, то можна приділити увагу своїй пральній машині чи просто своєму дивану. 😀

Але, але і знову але. П’ятницю, 9 березня, прийдеться відпрацьовувати. А все іде до того, що ця субота, 3 березня буде робочою, тому планувати якихось справ на цей день не варто.

Що кажуть люди на ці свята? А що можуть казати, більшість їх схвалює, бо це можливість відпочити і то так нормально. Є і такі, що кажуть, що треба працювати і тим самим піднімати економіку та інші сфери життя в Україні.

Не знаю, це вже у кожного своя думка.

Як будете святкувати, це вже інша справа. Любителі подорожей можуть спланувати досить хороший відпочинок. Можна поїхати у гори, у різні цікаві місця і що найголовніше, не поспішати вернутися додому.

Халява – цілих чотири дня вихідних!!!!

А поки що працюємо, чекаємо вихідних і думаємо де б то їх провести. 🙂

Насамкінець, для розвантаження пропоную переглянути доволі цікаве відео, вам має сподобатися:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Andrii 28.02.2012 пише:

    ці вихідні і свята вже дістали, ніяка приватна фірма не має стільки вихідних як державні структури(за наш рахунок відпочивають)

  2. Arden 28.02.2012 пише:

    Воробусе, ти забув зазначити, що хоч з 8 по 11 березня вихідні, та цю п’ятницю, 9 березня, треба таки відпрацювати, тому цього тижня субота (3 березня) робоча… 😡

  3. Arden 28.02.2012 пише:

    Andrii, і з чого це взято, що за рахунок приватників державники відпочивають. всі претензії до вашого начальства. та і думаю ніхто вас силоміць не гнав у приватну фірму працювати :facepalm:

  4. Vorobus 28.02.2012 пише:

    Arden, так зазначив же 🙂
    Але, але і знову але. П’ятницю, 9 березня, прийдеться відпрацьовувати. А все іде до того, що ця субота, 3 березня буде робочою, тому планувати якихось справ на цей день не варто.

    як казав Адекват – йопт 🙂 🙂 🙂

  5. Arden 28.02.2012 пише:

    Vorobus пише:
    Arden, так зазначив же

    :rolleyes: я не побачив в статті)

  6. У мене всі дні – вихідні…

  7. Arden 29.02.2012 пише:

    всі дні вихідні це в якому розумінні?

  8. Arden, в прямому

  9. Arden 01.03.2012 пише:

    Олександр, :rolleyes: ❗

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*