Весняний кубок Львівщини: ЛДУВС 2:4 1000+1 ніч (Воробус знову у грі)

Весняний кубок Львівщини

Буквально нещодавно ваш автор, покірний Воробус, приїхав зі змагань з футзалу і одразу ж поспішає поділитися своїми враженнями від гри.

На якому турнірі грав Воробус, як завершився перший поєдинок нашої команди та багато іншого читайте далі.

Розпочну із того, що цього року наша команда, яка має назву “ЛДУВС” приймає участь у турнірі під егідою асоціації любительського міні-футболу Львівщини – «ВЕСНЯНИЙ КУБОК З МІНІ-ФУТБОЛУ».

У змаганнях приймають участь 24 команди, а це 6 груп по чотири команди. Дві кращі команди із кожної із груп виходять у наступне коло змагань, а це буде 1/8 фіналу. Але, туди ще треба вийти. 🙂

У нашій групі окрім команди «ЛДУВС» є такі команди як: «Ашан», «United Dream» та «1000+1 ніч».

Саме із останньою командою нам довелося зустрітися у дебютному поєдинку на цьому турнірі. До гри були деякі побоювання за результат, адже «1000+1 ніч» вже проводила поєдинки на цьому турнірі і результати вражали. Своїх суперників вони просто «виносили».

Але, все мала показати гра. Матч проходив на штучному полі 85 школи, що на вулиці Симоненка. Радує те, що не падав дощ, а то би було весело.

Та і так вам скажу, що покриттям я не задоволений. Воно то може і нормальне, але я звик до паркету і переходити на синтетику якось не звично та і признаюся – із взуттям явно не вгадав. Протягом цілої гри почувався як на льоді і можливо саме через слизьке покриття пропустив третій гол у свої ворота.

Також читайте:   «Галицька здоба» зіграла у гандбол проти ГК «Лідер» із Новояворівська

А розпочиналося все для нас краще не придумаєш. Так, команда-суперник вдало контролювала м’яч, але збивали ми. Команді «ЛДУВС» вдалися дві чудові контратаки і вже ми ведемо 2-0.

Приємно що не кажіть. Якби з таки рахунком завершився перший тайм, то не відомо, якби склалася у подальшому гра. А так перед самою перервою ми попустили. Гол вийшов дещо курйозним, бо після удару гравця суперника м’яч влучив мені в голову і залетів у ворота.

Другий тайм. Зрозуміло було що «1000+1 ніч» додасть обертів. Ще б пак, їм треба було відігруватися. І це вони зробили.

Спочатку гол забили після помилки нашого захисту, а згодом чудовий удар під перекладину вдався гравцю «тисячки» із-за меж штрафної.

Тепер вже ми мали відігруватися. Чи могли ми зрівняти рахунок? Могли і не раз, але то воротар суперника, то штанга завадили це зробити.

Натомість з фінальним свистком ми отримали ще один гол у наші ворота.

Підсумок:

4-2 – «1000+1 ніч» таки сильніша. А нам прикро, бо за результат могли зачепитися.

Попереду у команди «ЛДУВС» ще дві гри завтра, на помилку вже не маємо права.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Весняний кубок Львівщини-2012: ЛДУВС виходить в 1/8 фіналу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*