Чи повернуть трансферні квитки? - Блог про Львів

Чи повернуть трансферні квитки?

Повернуть чи не повернуть?

Євро-2012 триває і не все так добре у нашому місті як здається, хоч як це ЗМІ не заперечують. Так, туристів багато, чемпіонат проходить на ура, виручка у підприємців є, транспорт їздить довше чим треба, але є одне але.

Трансферних квитків про які так багато говорилося колись – нема. Куди вони поділися і чи повернуть читайте у сьогоднішній статті на улюбленому вами блозі.

Так от, кілька днів тому йде такий Воробус по вулиці і зустрічає відомого блогера міста Львова – пана PVSа.

Той такий був не задоволений, що аж прикро було на нього дивитися.

Питаю що сталося, то він відповідає, що через то Євро-2012 взяли і зняли трансферні квитки на радіальних маршрутах.

Спочатку ваш автор подумав, що це непорозуміння, такого не може бути, але як виявилося пізніше дійсно трансферні квитки зняли і невідомо чи їх повернуть. Принаймні так сказав мені водій одного із радіальних маршрутів.

Чому зняли трансферні квитки? Причину влада назвала досить банальну – Євро-2012, фан-зона у центрі, зони радіальних маршрутів порушені і трансферний квиток не зможе діяти як слід.

Воно то десь правильно, бо автобуси через центр не курсують, об’їзди роблять один автобус через проспект Свободи, інші курсують на площі Різні і так далі. Але, тут зразу ж можуть сказати, що такий автобус як 1А як їздив, так і їздить. Нюанси є і вони завжди будуть.

Також читайте:   Як я був у фан-зоні

Хто їздив по цих квитках явно не в гуморі. Чому людина, яка їде на роботу з Рясне-2 на Сихів має платити двічі, якщо ж за цим трансферним квитком вона платила всього лише 2 гривні. І так зарплати малі, а ще на проїзд доводиться витрачатися вдвічі більше.

Можливо із завершенням футбольного чемпіонату квитки вернуть? Принаймні великі автобуси на маршрут №5А повернули.

А можливо квитки і не повернуть, принаймні такі чутки ходять інтернетом. Причина? Все просто, перевізникам трансферні квитки не вигідні і вони не хочуть робити собі збиток.

І знову ж таки, якщо квитків не повернуть, то люди будуть шукати альтернативу для того, щоб їздити на роботу лише одним транспортом і великі автобуси будуть нікому не потрібні. Нюанси є завжди і напевно завжди будуть.

То може повернути стару трансферну систему? І такі розмови знову підуть.

Час покаже яка буде ситуація із цими трансферними квитками, але поки є проблема. Доти є і незадоволення.

Так завжди не буде? Буде ще гірше. Гарні слова, що не кажіть.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 27.06.2012 пише:

    Вробусе громадський транспорт ніколи не був збитковим. То перевізники не хочуть касою ділитися. Вони чомусь і від електронного квитка відхрещуються. Причина цілком банальна – навіщо віддавати в державну казну гроші і ще зних податок по повній платити. Краще вже їздити по чорному. І кишенька завжди набита.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. До побачення, фан-зона!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*