Чи варто жити у центрі міста? - Блог про Львів

Чи варто жити у центрі міста?

Центр міста Львова

Нещодавно вашому автору кілька днів довелося пожити у центральному районі нашого міста.

Які враження справив на мене цей район читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, перше, що хотілося би сказати, так це сморід. Він вже так дістав, що вже якнайшвидше хотілося десь виїхати у Рудно чи Зимну воду, щоб його не нюхати. Ну це просто абзац, іншим словом не скажеш. Смердить так, що вікна зранку відчинити не можливо, а хочеться. Зранку свіже повітря, спати хочеться при ньому, а не відчиниш, бо смердить какою.

Йдемо далі. Буває зникає світло. От пам’ятаєте був футбольний поєдинок між київським Динамо та німецькою Боруссією. Так от, ви будете сміятися, але пів першого тайму я слухав звіт про мат про радіо. А все тому, що не було світла. Що з ним сталося – відомо лише людям, які ним керують.

Ще проблеми? Ну, водна тут цілодобово, це добре, але кажуть, що і вона деколи пропадає. Так де жити краще? На окраїні міста чи в центрі?

Знаю, не все так погано, в центрі є більше життя, багато туристів, знаходяться найпопулярніші кабаки, дискотеки і так далі. Ще що зауважив, що тут мало де є супермаркети, а в інших районах як не «Сільпо» є, то «Арсен», то «Рукавичка», а в центрі більше розвинена роздрібна торгівля.

Також читайте:   Кладовище домашніх тварин на Сихові

Ціни? Так як на які продукти. От знаю, що на ринках дорожче чим на тому ж «Шуварі». Чого? Бізнес люди, бізнес. Саме так це називається.

Оренда житла? Отак, в центрі знаходиться багато закладів освіти, тому знайти тут житло проблематично, але не неможливо. Звісно, що ціни тут вищі, чим в тому ж Сихові чи на Левандівці. Але, чи вартує орендувати тут квартиру?

Подумаєш житимеш на окраїні міста, будеш доїздити, але і гроші зекономиш.

Смішно було, коли дзвонить мені колега із Щурата і каже що ти там, Ігоре, як живеться? На що я відповів, що були проблеми із тим, цим. Він так посміявся і сказав, цитую: «Переїзди до нас, в нас все добре, і запаху – нема, і світло ніколи не вимикають». 😀

Треба обдумати його пропозицію. Жартую. 🙂

Підсумовуючи сьогоднішню статтю скажу, що жити краще там де є всі умови для проживання: нема проблем із комунальними послугами, доїздом транспорту, магазинами. В центрі добре, але якби ще місцеві чиновники вирішили проблеми із запахом. Ну, чесно, напрягає він і ще й як.

Зараз от він зник, але завтра зранку знову може бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 08.09.2012 пише:

    Воробусе, на Зимній Воді ніякого смороду не чути. Просто благодать, і трамваї не дзвонять. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*