Як організувати футбольну команду - Блог про Львів

Як організувати футбольну команду

Як організувати футбольну команду

Інколи хочеться організувати яку-небудь спортивну подію, а не знаєте як. Все дуже просто, просто треба брати ініціативу у свої руки, збирати людей і життя вдалося.

Але, але і ще раз але ніхто не хоче брати на себе відповідальність. Так от, Воробус не такий, трохи себе похвалить. Навпаки, завжди пробує чимось допомогти.

У сьогоднішній статті я спробую подискутувати на тему тогою, як організувати футбольну команду. Якщо хтось думає, що це так просто – ви помиляєтеся. Звісно, під організацією команди мається на увазі команда-аматорів, бо для професійного спорту відповідно треба достатню великі вкладення коштів.

Отже, перше що треба зробити, так це треба підібрати гравців. Де їх шукати? Знайомі, друзі, колеги і так далі. Ну, і звісно, треба самому хоча б вміти по м’ячу попадати.

Запам’ятайте досить цікаву річ, що коли береш людей в команду на них треба розраховувати. І хоча, вони можливо не відповідають рівню інших гравців, але шанс їм дати треба і не один. Колись пам’ятаю один пан мене дуже сварив, бо ніяк не вдавалося добре стояти на воротах.

Довіряв мені, довіряв і таки я зробив те, що він хотів. Бачили б ви зараз як він зі мною розмовляє, жодних дорікань на мою адресу.

Шанс треба давати кожному!!!!

Друге важлива складова успіху – це команда. Люди повинні самі розуміти, що грає не один гравець, а вся команда. Так, ініціативу на себе треба брати, але не забувати, що від вашого егоїзму може страждати ціла команда.

Також читайте:   ЧС-2021. Фінал. Аргентина – Португалія – 1:2 + ФОТО + ВІДЕО

А що може навчити команду бути командою? Тренування. Хоча б один раз люди повинні збиратися для спільного тренування, а з ним прийде і зіграність.

Третє – зацікавленість людей до гри. Такою складовою може бути преміювання. Тут вже треба думати про спонсора, а його знайти досить таки важко. Можна спробувати.

Якщо ні, то хоча б поставити людям по бокальчику квасу чи пивка. Після гри ж можна, ви не професіонали.

Взуття, форма? Це вже хто що має. Не враховуємо тут спонсора, бо він може це все закупити.

Тренер? Так, він також має бути, але толковий, а не для так того щоб був. Тренер має робити потрібні вказівки.

Висвітлення у ЗМІ. Якщо у вас є знайомі, то вони можуть про вас щось написати, якщо ж ні, то йти грати у футбол туди, де організатори все висвітлюють.

Ось такі мої домисли щодо створення футбольної команди.

І не забувайте, що треба завжди бути професіоналом своєї справи, а не так, що я не хочу, я запив, мене не буде. Або ти граєш, або ж ні.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*