Скоро зима? - Блог про Львів

Скоро зима?

Площа Ринок взимку

Сьогодні надворі, 29 листопада, четвер. Ще день і ми вже перейдемо до першого зимового місяця, грудня, який вступить у чергування вже цієї суботи.

Чи здається вам, читачі блогу, що найближчим часом вже буде зима? Звісно що ні, адже ще вчора і сьогодні також на вулиці панує хороша погода, температура повітря коливається в районі від +8 до +10 градусів вище нуля, єдине що сьогодні трошки падає дощик, але це ніщо у порівнянні із зимою, яка скоро настане.

Багато хто із синоптиків каже, що зима цьогоріч знову буде пізньою, але таки буде. Але, знаємо ми наших синоптиків і як вони роблять прогнози.

Пам’ятаю раз збираюся на роботу, слухаю радіо і там кажуть що зараз у Львові сонячно, а дощ такий падає, що тротуару не видно. От тобі і прогнози.

Спілкуюся багато із людьми, то все як один хочуть вже снігу, скоро свята, хочеться покататися на лижах і так далі. А на чому будемо кататися? Хіба що на асфальті.

Хоча, дивився вчора у веб-камеру із Буковеля, то там вже зробили штучний сніг і люди потрохи катаються. Але ж, хочеться справжнього снігу.

Коли він буде? Так от, відповідаю, зовсім скоро. Правда він не буде у таких кількостях якби цього хотілося, але буде.

Також читайте:   Як я був на відкритті Арени Львів

Вже із понеділка 3 грудня синоптики передають істотне похолодання. Температура повітря опуститься до -5 градусів вночі і до -1 градусів нижче нуля вдень. І що найцікавіше, падатиме сніжок, невеликий, але падатиме. Хоча, можливо і деякі райони замете.

Така погода протримається вже цілий грудень, а на Новий рік обіцяють незначний морозець і сніжок.

Тепер подумаємо чи справді можна очікувати сніг? До сьогоднішнього дня я би сказав що все це лише на рівні розмов, але читаю зранку інтернет і там пишуть, що Москву засипало снігом. Хмм, цікаво.

Пам’ятаю скільки років вже розпочинається зима, то завжди як засипає Росію снігом циклон поспішає і нас засипати. Так що, не дивуйтеся якщо зранку встанете, а за вікном вже хтось ліпить сніговиків, це сніг із Росії до нас прибув.

Якби там не було, витягуйте теплі речі, а якщо їх не маєте, то йдіть на ринок купляти і зимуйте на здоров’я. Попереду лижний сезон, свята, тому має бути, як завжди весело. Звісно, якщо не буде кінця світу, який прогнозують вже 21 грудня.

А про останні цікаві події у місті Львові дізнавайтеся, як завжди, на блозі про Львів (блозі Воробуса). 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*