Дівчина чи Counter-Strike? - Блог про Львів

Дівчина чи Counter-Strike?

Дівчина чи гра?

Воробус потрохи відходить від новорічних святкувань і повертається до серйозних тем. Буквально перед самим Новим роком у редакцію блогу прийшло чергове запитання у рубрику «Запитай у Воробуса».

Людина із ніком Tiger, зокрема запитує, цитую:

«На цьому сайті була стаття “Дівчина чи футбол”.

Я футболом не дуже так цікавлюсь, але цікавлюсь Counter-Strike. Як ти вважаєш, можна надати перевагу CS, а не дівчині, тому що побачення – це не більше, ніж розвага, то можна розважатися і граючи в Counter-Strike? Отож, напиши, будь ласка, статтю “Дівчина чи Counter-Strike?»

Розпочну свою розповідь із того, що запитаю тебе, Tiger, скільки тобі років? Щось мені так здається що не більше 16-ти, бо запитання таке аж дуже цікаве.

Всі, хто має комп’ютер чи ноут, проходили таку штуку як захоплення іграми, Воробус не виключення.

Counter-Strike як і футбол є своєрідним хобі. Сьогодні ви ним захоплюєтеся, а завтра ні. Тому навіть не знаю що тут ще порівнювати. І ще, можливо навіть футбол у деяких випадках є професією. Це вже коли заробляєш гроші.

Дівчина є дівчина і я давно казав, що без них було би важко жити на світі. Ми, чоловіки, або би всі спилися, або точно би зробили кінець світу достроково. Так, буває сваримося, але це така, справа буденна.

Також читайте:   Як навчитися цілуватися?

Якщо ти кажеш, що побачення з дівчиною – це розвага, то у тебе жодних серйозних відчуттів до неї нема. Так, прийшли, переспали і пішли. І не думаю, що дівчина тебе сприйме серйозно.

Але ж, у багатьох людей є все зовсім по-іншому. Люди зустрічаються, знайомляться, згодом створюють сім’ю і так далі. Одним словом, ви маєте для кого жити, за ким доглядати і так далі. Згодом, дай Боже, йдуть діти, стає ще веселіше.

А гра це так, захоплення, ти доходиш до конкретного рівня, стаєш сильнішим, сильнішим, а згодом з часом розумієш, що тобі стає не цікаво. Якщо вже так захоплюєшся популярною «стрілялкою», то навчи дівчину в неї також грати і будете по мережі один одного стріляти. 😀

Ігри також цікаво бавитися, але зрозумій що так завжди не буде, все колись минає і так далі. Головне тут не захоплюватися, бо знає світ багато випадків, що людина від надмірного захоплення йшла і стріляла живих людей, бо ті їй здавалися суперниками.

Підсумовуючи сьогоднішню статтю скажу, що звісно, що остаточний вибір завжди за вами, але перед тим як щось робити радив би 300 разів подумати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. Razan 03.01.2013 пише:

    Ну, по-перше, Воробусе, Кс “коунтр-страйк” є професійною дисципліною кіберспортивних ігор, тиму олімпійських ігор. і кожного року по усьому світу проводиться безліч лан чемпів. З Призовими у десятки тисяч доларів. Щоправда,займатись цією грою на професійному рівні досить важко: потрібна не аби яка майстерність, терпіння, та здоровя.
    Але, промінювати гру, навіть якщо вона і є твоїм заробітком на дівчину – не варто. Варто якось це поєднювати.

  2. Ігорко 03.01.2013 пише:

    я наприклад свого часу займався КС,чемпи в мережах і т.д
    грав 3 роки, в топ-15 був на різних серваках,скілл непоганий .. але з часом це реально надоїло!

    зараз на ПК в мене з ігор лише 1 гра,і це далеко не КС )

  3. zars 03.01.2013 пише:

    Казала мені кума, що вона з цих запропонованих варіантів вибирає Counter-Strike…

  4. Навчи грати дівчину в cs. Воробус я з тобою згоден.

  5. COUNTER-STRIKE 03.01.2013 пише:

    В чому я поганий?

  6. Вертоліт 03.01.2013 пише:

    Люди ви шо продуріли !!! це не нормально робити вибір між людиною і компом ) однозначно взяти свою ліниву компютерну дупу і піти гуляти з ЖИВОЮ людиною )

  7. Tiger 07.01.2013 пише:

    Я автор питання. Воробусе, ти кажеш, що у мене не було почуттів? Так, не було, і дівчини теж не було. А CS нормальна штука, вона не просить ні погуляти, ні грошей, ні подарунків. CS завжди під рукою, а до сексу треба довести діло 😀 . До того ж в моєму випадку секс взагалі неможливий, бо мені 14 😀 😀 😀 .

  8. Tiger 07.01.2013 пише:

    До речі, всіх з Різдвом Христовим! Христос Рождається!

  9. Пилип Арсенійович 07.01.2013 пише:

    Tiger, дитино, дитино….

  10. Tiger 09.01.2013 пише:

    Пилип Арсенійович, що ви хотіли цим сказати?

  11. Razan,
    Ну і що з тих чемпіонатів.
    Задрочуються люди – нервова система страждає.

  12. Razan 04.02.2013 пише:

    Олександр,
    Що з тих чемпів?
    ну, як мінімум сумма з 6 нулями в кишенях.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*