Комп’ютери на свята треба ховати на замок - Блог про Львів

Комп’ютери на свята треба ховати на замок

Комп'ютер на замок

Вчора щось ввечері не було що робити, п’ю чайок, увімкнув свого персонального комп’ютера та й почав читати різні приколи із життя. Книги вже мене дістали, щось я на них дуже підсів останнім часом, тому вирішив поюзати старий добрий інтернет.

Читав, читав, листав і натрапив на дуже цікаву картинку, де діти бавляться у сніжки, всі у снігу і просто радіють життю. Воробус сам колись таким був, втікав зі школи і вперед, на санчата, лижі і так далі.

Ой довго ж ми каталися із друзями бувало, аж в темноті за нами приходили батьки і просто таки тягнули за вуха додому. Часи змінилися, тепер діти віддають перевагу посидіти краще у «кантактах» чим йти десь повалятися у снігу або ж просто віртуально побавитися у сніжки.

Це не те і не знаю що буде далі. Світ істотно змінився і щось мені так здається скоро люди взагалі з хати не будуть виходити, все будуть робити за допомогою комп’ютера.

Розповім ще один цікавий приклад. Напередодні Різдва, а саме на Святу Вечерю ваш автор вирішив зайти в «павутину» та привітати колег із святом тих, кого у мене нема у телефонній книзі. Звісно, це банально, але моя думка така, що людей привітати треба, можливо колись хтось за вас згадає.

Куди я лише не заходив і на моє здивування багато людей сиділо у соціальних мережах, ну дуже багато. А що було колись? Колись люди вечеряли, одягалися і йшли один до одного колядувати. Весело ж було. А коли зараз чую ці банальні відмазки, що снігу нема, нема з ким йти – смішно стає.

Також читайте:   Похід на гору Сивулю (22-25.08.2015). День перший

Головне щоб було бажання щось робити.

Невже комп’ютерний світ так нас зіпсував? Сподобалися мені слова однієї дуже прекрасної панянки на ім’я Ольга, яка написала, цитую: «На Різдво мене в інтернеті не буде, бо це сімейне свято і я буду святкувати».

Правильно сказано, бо вже настільки набридли ці комп’ютери, що люди забувають за елементарні традиції. А я ще думаю чого це свята стають такими скучними? А відповідь то була поруч – комп’ютери.

Тому, якщо у вас нема аж надто важливих справ із комп’ютером, то принаймні на свята візьміть, розберіть його по деталях і сховайте його десь далеко. Згодом буде ліньки все це складати і ви просто будете радіти реальному життю.

Лижі, санчата, прогулянки з коханою людиною до ялинки і так далі.

Свята продовжуються, колядуймо, бо ми того варті. Христос народився – Славімо Його.

Порада від Воробуса: Якщо Ви вирішили створити собі блог – рекомендую – БЕЗКОШТОВНИЙ україномовний відеокурс про створення блогу на базі WordPress “Як створити блог на WordPress своїми руками” від власника блогу Олега Волощука!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. UP 10.01.2013 пише:

    Повністю підтримую! Особливо прикро спостерігати, як люди “висять” в інтернеті на Святвечір. Тепер ж навіть комп’ютера не потрібно – досить мати телефон з інтернетом…

  2. vrubli 10.01.2013 пише:

    Дякую, що згадав, Воробусе! 🙂
    Цілком погоджуюсь з тобою, я от цими днями за комп’ютером з’являлась лиш пізно ввечері, якось не до того – спілкуюсь з рідними та близькими, колядую. Вже скоро повертатись до робочих буднів, змога посидіти за комп’ютерами буде, а Різдво – все ж таки краще провести з кимось 🙂

  3. А я адмін групи то що робити?

  4. Vorobus 10.01.2013 пише:

    Президент, не сидіти на свята в інтернеті 👿 👿 👿

  5. Vorobus, допоміг 👿

  6. Пилип Арсенійович 11.01.2013 пише:

    vrubli, Воробус тебе дуже любить 😳 😳

  7. vrubli 11.01.2013 пише:

    Пилип Арсенійович, 🙂 чому Ви так вважаєте? 🙂

  8. Пилип Арсенійович 11.01.2013 пише:

    vrubli, я бачу як ви один одного називаєте, як відноситеся, це все не так просто. В мене 2 дітей, жінка, я щось в стосунках розуміюся. :music:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*