На проспекті Свободи шукають “мамонта” (ремонти продовжуються)

Ремонт проспекту Свободи

Тепло наступило, люди радіють, все цвіте, пташки літають, але у цій ситуації мені дуже не подобається одна річ – ремонти. Як тільки починається хороша погода у нашому місті задумують ремонти доріг.

Як згадаю минулий рік, то аж страшно стає. Що тоді відбувалося на вулиці Личаківській всі дуже добре пам’ятають. Фонтан – це був як свято програми.

Що на цей раз? Центр міста.

І знову перекритий транспорт, треба об’їздити проспект Свободи, корки та і взагалі найближчим часом на людей очікує велике релігійне свято і дуже хочеться щоб все було чисто і не було ніяких ям.

Нещодавно вашому автору довелося побувати у центрі міста. Так от, коли я прийшов на проспект Свободи я ледве не жахнувся. Справа у тому що у серці міста триває ремонт і пересуватися там достатньо таки важкувато.

Цікавить мене одне питання – а чому зараз робити той ремонт і чи встигнуть його зробити до Великодня? От було Євро-2012, центр був перекритий, фан-зону розібрали, так от тоді можна було і зробити той ремонт. Навіщо зараз його робити?

Що ж пробую взнати які роботи роблять у центрі. Інтернет у допомогу бо навряд чи робітники захочуть зі мною розмовляти і що я читаю.

Також читайте:   Про громадський транспорт у Львові

Планують замінити інженерні мережі, встановити півкуль для обмеження паркування у неналежних місцях, відновити тротуари та дорожнє покриття. Як на мене, ці роботи треба виконувати дуже оперативно.

Це ж серце міста, плюс ще Великодній ярмарок встановлюють, нема де людям перейти, бруд розноситься, а ввечері вже на роботах нікого нема.

Знаю, багато хто із людей зараз мені скаже, що я нічого не розумію і ремонт якщо роблять виходить так треба.

До речі, спеціально подивлюся чи до 30 квітня завершать роботи. А далі відступати вже нема куди. Великдень…

Поки що роботи там ще ой як багато.

Як мені розповідали родичі, друзі, знайомі, на Великодні та травневі свята до Львова приїде багато туристів, тому все має бути шикарно. І плюс не забуваємо що Львів також буде святкувати свій черговий день народження.

А як ви відноситеся, читачі блогу, до подібних ремонтів? Наскільки швидко їх мають робити?

P.S. На цьому масштабні ремонти не завершаться. Подейкують, що найближчим часом ще мають знову ремонтувати вулицю Городоцьку. Як відомо, там трамвай №6 їздить лише в одну сторону, а має їздити в дві. Все має бути по-феншую. 😀

Тому, і там почнуться корки і транспорт буде об’їздити. Готуйтеся…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*