Виставка старих поїздів на приміському вокзалі Львова - Блог про Львів

Виставка старих поїздів на приміському вокзалі Львова

Виставка поїздів

Нещодавно вашому автору довелося скористатися послугами наших приміських електричок. Куди їхав Воробус – не скаже, але коли чекав на свій поїзд раптом побачив одну дуже цікаву місцину на приміському вокзалі.

Офіційної назви вона не має, але я назвав її – виставкою старих поїздів на приміському вокзалі Львова.

Про те, як автор блогу ходив на цю виставку, з якими проблемами я там зіштовхнувся та багато іншого читайте далі.

Отже, діло було вдень, до відправлення електрички залишалося близько 40 хвилин, то ж Воробус вирішив пошукати пригоди на свою душу. 😀

Далеко йти не прийшлося і я таки вирішив сходити до старих поїздів, які розташовані на сусідній, поруч із основними коліями. Зайти і глянути на виставку поїздів можна без квитків, там дверіна вході були відчинені.

Старовинні поїзди

Зайшов, охорони жодної не було, вивіски теж, почав дивитися на старовинні поїзди, а вони їздили, до слова, ще у минулому столітті, почав робити фотографії щоб показати вам, читачі блогу, їх і тут на тобі.

Як це часто буває в Україні зненацька намалювався якийсь дядько і почав казати щоб я нічого не фотографував і забирався геть звідси. Виявляється десь у цих вагонах знаходиться охоронець, який охороняє цей весь склад вагонів та поїздів.

Воробус ввічливо сказав що нічого я не краду, просто зайшов подивитися на виставку старовинних поїздів, зробити декілька фото та й все. На що злісний дядько відповів, цитую: «Всі ви так кажете, нічого не можна тут фотографувати, йдіть звідси і дивіться на поїзди із-за огорожі».

Також читайте:   Футбол Україна - Чехія: йти з стадіону пішки?

Поїзд у Львові

А як же музей? «Нема тут ніякого музею, а якби зробили то зараз люди все би порізали, розбили і так далі».

Якщо цей чоловік такої думки про когось, то не означає що всі би били вагони. Але, то таке.

Раритет

Чесно скажу, такі люди мене веселять. Для чого взагалі тоді ці поїзди стоять там? Чому вхідна брама була відчинена? Чому не зробити тут музей, встановити символічну ціну там за вхід 2 гривні й не проводити екскурсії? На жаль, я так бачу до цього додуматися можу лише я.

Раритет у Львові

Сперечатися із цим охоронцем в мене сили та бажання не було жодного, тому просто розвернувся і пішов собі геть. Цікаво, а що наша улюблена Укрзалізниця тримає цього чоловіка на заробітній платні щоб тут ніхто не розбив ті вагони чи бува не викрав? 😀

Щодо виставки вагонів та поїздів, то дійсно вони сподобалися, навіть коли охоронець пішов Воробус таки зробив кілька фото для своєї колекції.

А ви ходили на виставку старовинних поїздів у Львові?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*