Футзал. Adelina cup. Команда “Чак Норіс” на чолі з тренером Воробусом перемагає - Блог про Львів

Футзал. Adelina cup. Команда “Чак Норіс” на чолі з тренером Воробусом перемагає

Команда Чак Норіс

Після того, як у вчорашньому поєдинку Кубка «Електрон cup» команда «Група Здоров’я» на чолі з Воробусом без шансів поступилася команді «Львівгаз» із рахунком 0-12, ваш автор вирішив покинути команду.

Чи буду ще грати футбол, час покаже, а поки що Воробус став тренером.

Хто уважно читає блог, той знає, що минулого року я вже був на такій посаді й досить успішно. Тоді, команда «Viasat» під моїм керівництвом поступилася лише у фіналі турніру в серії пенальті.

Як буде цього разу – час покаже, але дуже приємно було почути від гравців минулорічної команди, що хочуть і на далі бачити мене на тренерській лаві.

Спогади, спогадами, але сьогодні грати треба було. На цей раз наша команда називається «Чак Норіс» і у сьогоднішньому поєдинку нашим суперником була команда «Телепродаж».

Що цікаво, цього року матчі «Аделіна cup» проходять у закритому приміщенні, а саме в залі «Локомотив», що біля привокзального ринку. Якщо поділитися враженнями від залу, то вони – негативні. Ну, дуже вже мале футзальне поле. Грати 5 на 5 там дуже важко, але такі вже реалії життя.

Момент гри

Щодо команди «Чак Норіс», то перший тайм ми зіграли просто таки невдало. Так, ми хоч і грали внічию 1-1, але належної гри не демонстрували. Причина? В команді є дуже багато нових гравців і знайомимося ми лише на футзальному полі. Десь підвищити голос треба було і вашому автору.

Також читайте:   15-річний Юрій Яремчук дебютував у FAVBET Екстра-лізі

Після тайм-ауту і розмови в перерві матчу команда «Чак Норіс» таки заграла так як треба. Кожна атака нашої команди завершувалася ударом по воротах, і як результат, відповідно також прийшов . По ходу гри ми вигравали 3-2 і нічого погано не здавалося що відбудеться.

В атаці

Але, негатив таки був. Хвилинна розслабленість нашої команди і за три хвилини до завершення гри ми «горимо» 3-4. Як каже один мій хороший колега, цитую: «папахіває». Воробусу в оперативні терміни довелося взяти хвилинну перерву, поговорити на підвищених тонах
з своїми підопічними і дякувати гравцям це допомогло.

Адже, команда «Чак Норіс» не лише спромоглася зрівняти рахунок, а вийти вперед. Останні секунди гри були просто таки валідольними, але фінальний свисток бригади арбітрів таки зафіксував першу перемогу нашої команди на кубку «Аделіна cup» із
рахунком 5-4.

Після гри звісно всі були в хорошому настрої, але це лише початок, адже змагання лише розпочалися і цього року як мінімум команді треба дійти хоча б до фіналу змагань.

Як буде насправді, побачимо вже незабаром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*