Коли у Львові відремонтують сходи? - Блог про Львів

Коли у Львові відремонтують сходи?

Сходи

Давненько я не говорив свого «фе» нашій міській владі, але схоже таки час настав. Чесно скажу, дістало. Кожного дня бачу одно і то саме.

Що так розізлило вашого автора, як з цим боротися і чи довго це буде продовжуватися читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Все розпочалося із того, що настав час вашому автору купити собі мешти. Старі я вже сходив, дівчата часто дивляться на взуття, а саме чи воно в ідеальному стані, тому вирішив таки зробити оновлення.

Купив, напастував, йду на роботу і тут в один момент падаю на сходах біля переходу на площі Митній і ледве не зіпсував собі взуття. Добре, що все обійшлося без травм, а то Воробус і так вже три місяці лікує ногу і все ніяк її вилікувати не може до кінця.

Як так може бути, що в центрі міста, у місці, де знімали популярний фільм про трьох мушкетерів, де ходить багато туристів – нема нормальних сходів. Дурдом просто. Кожного дня там як не йду, то переживаю щоб знову не впасти.

Таких місць із зіпсованими сходами є досить таки багато. Якщо так згадати за 1 хвилину, то пригадуються сходити у парк «Знесіння». На канатні дороги гроші то є, а ось щоб відремонтувати сходи, які ведуть у парк – фінансування нема.

Також читайте:   Чому у Львові не працюють фонтани?

Лікарня швидкої медичної допомоги на Топольній. Така популярна лікарня, кожного дня туди приїздить багато людей, а сходи, які ведуть до головного входу на ремонті. Вже роки минули, а вивіска що сходи аварійні і на далі висить.

Люди ходять, обходять ці сходи, йдуть в лікарню городами. Моя думка, такого явно не має бути. Це вам не сходи в підвал, які швидше зремонтують і то.

Чи то люди мають приходити і кидати по гривні на ці сходи. Так їх хочуть робити. Натомість вулиці розрили по цілому місті і навіть й не думають завершувати ремонт. Уявіть собі що буде коли буде зима.

Сходи і так аварійні, а ще як сніг нападає, лід буде, то хоч бери і тягни людей краном.

Сихівська гімназія, підземні переходи, сходи між стоматологією та медінститутом – і це ще не повний перелік сходів, де можна йти, задуматися і на другий день вже ходити в гіпсі.

Сходи на Сихові

Блог Воробуса навіть скажу більше буде робити. Як буде можливість, і буду мати з собою фотокамеру, обов’язково показуватиму де аварійні сходи. Можливо саме таким чином їх почнуть ремонтувати.

Читачам нашого ресурсу пропоную також не соромитися і писати про подібне за допомогою коментарів. Разом ми зробимо наше містом кращим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*