Лавочки на вулиці Лесі Українки - Блог про Львів

Лавочки на вулиці Лесі Українки

Лавочки на вулиці Лесі Українки

Любить Воробус знаходити щось цікаве в нашому місті. Можливо й ці новинки не такі вже й нові, але принаймні для мене це відкриття.

Я ж все знати не можу…

Свого часу автор блогу вже писав колись про те, в парку біля Львівської обласної ради встановили лавочки.

Чи правильно це зробили? Звісно що так, адже завжди хочеться гуляючи містом присісти перепочити чи просто позажиматися із коханою людиною. 🙂

Ну, такий вже той Воробус – романтик.

Кілька днів тому йде автор блогу центром нашого міста і не знаю чого, але мене занесло в «хащі». Так я називаю малознайомі людям вулиці.

Йду, йду і тут виходжу на вулицю Лесі Українки. Що цікавого на цій вулиці, так це те, що нею можна вийти або до театру опери та балету, або ж до вулиці Підвальної.

Воробус як думаєте куди пішов? Відповідаю, до вулиці Підвальної. Йду, йду далі і переді мною з’являється багато лавочок, які встановили на цій вулиці. Якщо бути точнішим, то це район навчального корпусу інституту економіки та туризму.

Лавочки досить таки просторі, сісти можна з обидвох боків і просто відпочити від важкого трудового дня. Так ваш автор і зробив. Правда було трохи холодно, бо падав перед тим дощ, але нічого, мені сподобалося чергове місце для відпочинку.

Також читайте:   Як Воробус був на Цитаделі

Що цікаво, лавки встановлені посередині і проїхати тут транспортом буде важко. Одразу ж виникає питання а як сюди заїде карета тієї ж швидкої допомоги чи пожежна машина?

На цей випадок, як бачимо на фото, місце є.

Коли сидів на лавці, то поруч йшла бабуся і бідкалася, цитую: «Знову понаставляли лавочок, кому вони потрібні, хіба всяка шваль буде сидіти або ж бомжі спати».

Хмм, зауваження її то цікаве, але з ним явно не погоджуюся. Від тупої школоти чи бомжів ніхто не застрахований, а сидіти десь то треба. На то і є Львів – туристичним містом, щоб в ньому було де погуляти, походити і перепочити.

Не всі ж засідають в кабаки і заливаються там пивом чи міцнішими напоями.

Ось такі справи, новинки – це завжди приємно. До речі, ще би хотілося також побачити як відреставрують старі лавочки. От, для прикладу таке місце є в парку на вулиці Короленка.

Там місця для посиденьок вже настільки старі, що вже ремонт просто таки проситься….. Як буду мати час, обов’язково колись візьму фотоапарат і сходжу туди щоб зробити кілька фотографій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 15.11.2013 пише:

    якось трохи тупо, лавки треба ставити паралельно до вулиці а не перпендикулярно

  2. vrubli 16.11.2013 пише:

    Stakeholder, ті лавочки там встановлювали саме так з метою унеможливити заїзд транспорту, що завжди там паркувався, а це вулиця пішохідної зони.

  3. Stakeholder 16.11.2013 пише:

    vrubli, ну якщо вже нема інших способів унеможливити паркування авто крім як заставити вулицю лавками)), що ж, схиляю голову)

  4. vrubli 16.11.2013 пише:

    Stakeholder, інші способи є, але ти ж знаєш, що поки до них в нас додумаються… + встановити скажімо шлагбаум чи стовпчики, що забороняють заїзд – це одна сума, а стільки лавочок – сума більше, треба ж гроші списати 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*