Враження від катання на Буковелі 21 грудня 2013 року - Блог про Львів

Враження від катання на Буковелі 21 грудня 2013 року

І знову Буковель

Вчора вашому автору вкотре довелося побувати на такому популярному гірськолижному курорті як Буковель.

Вражень, звісно що, знову ж таки багацько, тому у сьогоднішній публікації ними і поділюся.

Отже, на відміну від відкриття, яке відбулося ще 6 грудня зараз на Буковелі небо і земля. Тоді, якщо я не помиляюся працювало не більше 6-ти трас, вчора ж працювали майже всі траси і по ходу дня навіть відкривали все нові та нові.

Принаймні на моїх очах бачив як завершив свою роботу ретрак на трасах №16с та №11с. Звісно, Воробус потім з них з’їхав, але про це згодом.

Цього разу наш автобус завіз Воробуса та компанію на парковку №1. Її я не дуже люблю, а все через те, що згодом біля 1 підйомника збирається дуже багато людей, які хочуть піднятися до верху. Один одному починає наступати на лижі, туди сюди, одним словом не люблю і все.

Та ж 2 парковка набагато краща, бо там є виходи на 14 підйомник, 2 і 7-й.

Стан трас. Коли ми їхали на Буковель, то був здивований, по дорозі майже ніде нема снігу і лише після Яремне де-не-де він почав з’являтися. За те, на Буковелі снігу валом.

Так, багато його штучного, але це не заважає нормально кататися. До речі, погода вчора була суперовою, коли стояв на верху і робив фото просто зняв шолом і стояв без шапки.

Траси всі у досить таки хорошому стані, єдине що такі як №14, №7 вже досить таки жорсткі, бо там їздить дуже багато людей. Жорсткими також є чорні траси, але виключення тут №22. Там просто таки було приємно їздити, адже сніг м’який, людей мало, черг внизу на підйомнику також дуже мало.

Також читайте:   Велосипедна прогулянка Хуторівкою

А от на тому ж 5 чи 2 підйомнику людей просто валом. Черга деколи тягнеться до пів години часу. Пам’ятаю хотів Воробус поїздити на 5 трасі, то думав гадав а як же мені піднятися на верх якщо, там так багато людей.

І тут я побачив бугель, який знаходився поруч. Багато людей саме за допомогою нього не вміє підніматися, а ось Воробус згадав старі добрі часи і разів зо п’ять з’їхав саме на ньому.

Загалом вчорашнє катання мені сподобалося, ще якби людей менше було, то було би взагалі краще. Але, тут нема нічого дивного, розпочинається пік сезону, коли всі хочуть їхати на лижі.

І ще, якщо мене хтось прочитає з адміністрації курорту, то прохання таки жорсткіше ставитися до людей, які не вміючи пхаються на серйозні траси. Коли вже їхав останній раз у Воробуса на трасі №2 влетіла дівчина, яка з таким поняттям як гальма явно не дружить.

Добре що я мав шолом, а то прийшлося би мені не солодко. Згодом ця дівчина знову ж таки перед мостом ще когось збила.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. NoName 22.12.2013 пише:

    А які ціни зараз на харчування?

  2. Vorobus 22.12.2013 пише:

    NoName, вино 15 гривень 😉

  3. NoName 22.12.2013 пише:

    Vorobus, а що більше нічого немає крім вина? 😀 😀 😀

  4. Vorobus 22.12.2013 пише:

    NoName, Є, ми переважно брали їсти з собою. На сайті читав можна глянути різні меню кабаків якщо тебе цікавить.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Лижний сезон: правила безпеки понад усе

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*