Враження від новорічної циркової програми “Тріумф”

Новорічний тріумф

Життя триває, як і обіцяв Воробус коли випаде нагода сходить із своєю племінницею на новорічну виставу під назвою «Новорічний тріумф» цирк.

Це стало такою собі традицією з року в рік напередодні Новорічних свят.

Час таки знайшовся, тому у сьогоднішній публікації поділюся своїми враженнями від чергової циркової програми, яка зараз проходить у нашому місті.

Отже, розпочну, традиційно, із організаційних моментів. З квитками проблем не було, бо купили їх заздалегідь, у приміщенні опалюється, єдине що мені не сподобалося так це болото біля входу в цирк.

Ну, чесне слово, я розумію люди в нас ділові, мають свої авто, хочуть цим похизуватися, але навіщо вже аж так далеко заїздити на транспортному засобі? Ну, можна ж не місити болото, яке і так утворилося?

Коли вже до людей дійде, що коли добре вам, то не означає що добре іншим людям? Але, такий вже у наших людей менталітет.

Вистава.

Був дуже здивований, що цирк був заповнений вщент. Все-таки, люди не лише сидять біля ПК, а й ходять на культурні події, як скажімо в цирк. Ну, і вікова категорія людей була не лише батьки з дітьми, а й де-не-де можна було побачити молоді пари.

Коли йшли в цирк знайома казала що цирк не цікавий. Як виявиться згодом, все це брехня, а людям лише б поговорити.

Також читайте:   Лижний сезон. Якими цього року є ціни на катання на курорті “Захар Беркут”

Програма «Новорічний тріумф» мені сподобалася. Особливо запам’ятався виступ тварин: песиків, верблюдів та коників, а також акробатів. Вони буквально таки змушували людей затамувати подих.

Які би карколомні та важкі трюки не були всі їм вдавалися. Дітям особливо до вподоби були виступи тварин. Пам’ятаю на арену львівського цирку вибіг песик, який мав вгадувати кольори.

Спершу йому це вдавалося, але згодом він чи забув де що лежить чи що і почав помилятися.

Клоун, а саме він ним керував, вкотре дав песику настанови і таки пішла «жара».

До речі, про клоуна. Він також повеселив. Минулих разів, пам’ятаю, були такі що у буквальному слові «нудили», а цього разу персонаж придумав конкурс, роздавав призи тощо.

Діти ж це люблять.

Завершилася програма, яка до речі тривала близько 2,5 годин, традиційним виходом всіх артистів ну, і запаленням ялинки. Атмосфера в цирку панувала ще та.

«Ялинкааааааа, ялинка…….. засвітисяяяяяяяяя». Воробус так розчулився, що аж подумав на мить а де ж моє дитинство? Скоро мені на пенсію. 😀

Загалом все пройшло чудово і що я, що малеча залишилися задоволеними.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*