Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Цієї ночі Воробус знову не спав, а все літав біля зірок щоб ті сказали на вухо, а яке ж майбутнє очікує на чергові три знаки зодіаку: Терези, Скорпіон та Стрілець.

Зірки наговорили багато, тому у сьогоднішній публікації про все це читайте.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2014 рік можна прочитати тут, а для Раків, Левів та Дів тут.

Отже, поїхали…

Терези (23.09 – 23.10)

Цей рік для Терезів буде одним із найуспішніших за останні кілька років. Чому? А все просто, тому що якості цього знаку зодіаку майже повністю співпадають із символом 2014 року – Синім конем.

Саме тому Терези зможуть з успіхом добиватися всіх поставлених цілей, за яку справу вони би не бралися все буде вдаватися. Майже кожен день для цього знаку зодіаку буде проходити насичено.

Серед народу є така цікава фраза – «як вичавлений лимон». Так от Терези кожного дня будуть саме такими. На них чекає велика кількість подій, знайомств подорожей і можливо кохання.

А ось в останньому вони, як завжди, будуть сумніватися. Якщо сумнівів не буде, то все може завершитися навіть весіллям. Якщо ж навпаки, то можуть бути страждання.

Єдине з чим можуть виникнути проблеми у Терезів, так це із грошима. А все тому, що не треба «зелені» нікому позичати, бо згодом можете за них забути.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Для Скорпіонів настав час кардинальний змін. Вони перестануть «валяти дурня» і таки візьмуться серйозно за голову. Буде змінене місце праці, нарешті знайдеться друга половинка. Одним словом рік має бути дуже продуктивним.

Також читайте:   Нічне катання Винниками. Частина перша

Єдине що треба робити Скорпіонам, так це підлаштовуватися під обставини. Що я маю на увазі? Якщо виникне потреба змінити місце проживання, то це треба робити не задумуючись. Все це робиться для вашого блага.

Працьовитий Скорпіон буде працювати дні і ночі безперервно. Велика кількість роботи у нього займе весь його час і обов’язково позначиться на його здоров’ї.

Постійна втома відіб’ється на його імунній системі. А звідси будуть витікати часті простудні захворювання, головні болі, проблеми з дихальною системою. Тому Скорпіону після тривалого і старанного робочого графіка необхідно відпочити і відновити сили і здоров’я. Варто виїхати на курорт або відпочити на морі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

З давніх-давен вже так повелося, що Стрільці – не рішучі. Саме завдяки цій негативній якості характеру 2014 рік народжених під цим знаком зодіаку жодних змін не принесе. І навіть навпаки, рік Коня може бути дуже невдалим.

Очікуються сварки з коханою людиною, і якщо ця кохана людина не візьме ситуацію в свої руки, то цілком можлива розлука.

У роботі для досягнення успіху Стрільцям треба знайти також людину, яка буде їм допомагати. В іншому випадку роботи вам не бачити й від того почнуться проблеми з грошима.

А коли нема грошей, то всі, у тому числі, любов, втікає вікнами.

Єдиний позитив для Стрільця, так це здоров’я. Саме там проблем не буде.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 05.01.2014 пише:

    Хто гороскоп складав? Кому морду бити?

  2. Vorobus 06.01.2014 пише:

    :facepalm: :facepalm: :facepalm: зорі

  3. NoName 06.01.2014 пише:

    patron, автора в бубен 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*