Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Овен, Телець, Близнюки) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Овен, Телець, Близнюки)

Що скажуть зірки?

Щось Воробус під кінець року забігався, підводив різноманітні підсумки, що зовсім забув написати традиційний в останні роки – зодіакальний гороскоп.

Звісно, можна було це зробити 31 грудня або ж 1 січня, але вирішив не нав’язувати вже вам гороскопу, бо люди і так не мали часу сидіти за ПК.

Тому, відклав цю справу на Новий рік, куди кожен увійшов із свіжими думками, головою та бажаннями.

Яким чином будемо писати гороскоп? Все просто, протягом чотирьох днів на блозі будуть з’являтися публікації, де по черзі будуть описані дні життя трьох знаків зодіаку.

А все тому, що ваш покірний автор сідає, впадає в транс і пророкує майбутнє. 🙂

Розпочнемо свою розповідь із такого знака як ОВЕН (21.03 – 20.04).

У 2013 році в Овнів репутація серед людей істотно похитнулася, тому у 2014 народженні піж цим знаком будуть робити все, щоб цю репутацію вернути. І хоч як не буде себе міняти Овен, що не буде робити, змінити себе не вдасться. Овен як був емоційним, буйним, так ним і залишиться.

Плюс цих змін, що він зможе дізнатися багато нового в різних галузях, які до цього часу не досліджував.

Щодо фінансових справ, то особливого покращення не очікується, а все тому, що треба міняти роботу хоч якби цього не хотілося. І лише наприкінці року робота таки знайдеться, будуть прибутки і життя налагодиться.

Ось в чому пощастить цього року Овнам, так це в коханні. Люди, які ще досі самотні таки знайдуть свої половинки і завдяки ним почнуть забувати за всі колишні болячки, турботи й так далі. На вас очікують подорожі.

Ну, і за здоров’я варто сказати кілька слів. Будуть проблеми з імунітетом, вухами та печінкою. Тому, треба більше загартовуватися, займатися спортом та не вживати алкоголю.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2010 рік

Йдемо далі. Телець (21.04 – 20.05).

Головним девізом Тельців у 2014 році буде робота, такий собі кар’єрний ріст. Народжені під цим знаком настільки захопляться кар’єрою, що забудуть за все на світі: здоров’я, любов, відносини із людьми.

А дарма, тому що Тельці, які таки зроблять «перекур» на 5-ть хвилин зможуть знайти справжнє кохання, яке ходило біля них під носом. Головне щоб друга половинка Тельця розуміла, що її супутник по житті хоче зробити фундамент для майбутнього багато працюючи.

В Тельців-дівчат не виключене кохання на стороні про яке вони так давно мріють.

Гроші. Якщо буде робота, то будуть і гроші. Єдине що зірки радять Тельцям не позичати грошей, бо тоді довго прийдеться їх забирати назад.

Здоров’я буде стабільним, хоча не виключені екстренні випадки, такі як травми взимку.

Близнюки (21.05 – 21.06).

А що ж рік коня готує нашим улюбленим близняткам? Для цього знаку зодіаку цей рік стане найбільш успішним серед усіх знаків зодіаку.

З перших днів нового року вони виокремлять собі конкретні цілі, до яких будуть йти протягом цілого року.

Робота, сім’я, фінансове становище – все це буде, єдине з чим можуть виникнути проблеми, так це із здоров’ям. Тому, треба хоча б трохи відпочивати і не забувати, що здорова людина – здорова нація.

І ще пару цікавинок. Зорі радять близнюкам більше приділяти увагу коханим людям. Бо, якщо її не буде, то не виключено, що буде протягом року багато ревнощів, недовіри партнерів один до одного й так далі.

І ще, кажуть, в Близнюків цілком можливо відбудеться поповнення в сім’ї. Хто це буде хлопчик чи дівчинка цього вже не скажу. 🙂

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*