Підсумки роботи блогу Воробуса в січні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в січні

Підсумки роботи блогу Воробуса в січні

Завершився черговий місяць (січень) в житті людей та і блогу Воробуса, зокрема. Сьогодні надворі вже лютий, тому настав час підвести підсумки роботи блогу в січні.

Що вдалося зробити, а що ні, чого слід очікувати в лютому про це та не тільки читайте в черговій публікації.

Розпочну із політики. Хоч як Воробус не любить її, але вона була найважливішою темою в житті мільйонів українців. Ще б пак, в Україні розпочалася нова революція, на якій вже без жертв обійтися не вдалося.

Зараз ніби настав час перемир’я, але силові дії можуть розпочатися в будь-який момент. Що буде далі ніхто не знає. Це все суттєво впливає й на економіку. Вчора коли йшов з роботи додому бачив як курс долара знову виріс.

У житті Львова окрім політики теж нічого цікавого не було, хіба що нарешті почав падати сніг якого вже всі так чекали після безсніжного Нового року та Різдва Христового. Зараз погода і взагалі почала вражати своїми аномаліями.

Серед спортивних подій варто виділити церемонію нагородження кращого футболіста світу. За результатами голосування провідних спеціалістів, тренерів, капітанів команд кращим у 2013 став гравець Реалу – Кріштіано Роналду.

Футбольний чемпіонат України зараз на канікулах, у клубів міжсезоння, футзал теж мало грали, а все тому, що збірні готувалися до чемпіонату Європи, який на днях стартував у Бельгії. В нашої збірної навіть в активі вже є перша перемога над румунами.

Також читайте:   Масова хакерська атака в Україні

У житті людей варто виділити велику кількість вихідних. Новий рік, Різдво Христове. Як сказав мені добрий товариш, цитую: «Після свят треба їхати в Трускавець на лікування». Ну, такі ми вже по природі, що треба багато їсти, пити, гуляти й так далі.

А ще відбулася чергова зустріч блогерів. Воробусу вдалося познайомити нашу чудову блогершу Ольгу Врублі із одіозним паном ПВСом, який пам’ятаю колись заявляв що не любить ні з ким говорити.

Зустріч пройшла чудово й у подальших планах є повторити подібний захід.

Чого слід очікувати в місяці лютому на блозі Воробуса?

Чесно, навіть сам не знаю що тут написати. За футбол з читачами я вже тисячу разів писав, але так і зібрати людей не вдалося. Ніби вже от договорився був за зал, а тут і автор блогу зазнав болючої травми.

В Україні мають призначити новий уряд, у спорті – стартує зимова Олімпіада та відновляться матчі єврокубків.

Якщо Бог дасть здоров’я, то про все це блог Воробуса буде інформувати.

Залишайтеся з нами.

З найкращими побажаннями, ваш Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*