Що буде далі з стадіоном “Арена Львів?” - Блог про Львів

Що буде далі з стадіоном “Арена Львів?”

Арена Львів

Пам’ятаю свого часу як відбувалося відкриття стадіону «Арена Львів» всі люди були просто таки в захваті. Місто Лева ще не мало такого стадіону й були надії, що саме він стане хорошим місцем відпочинку людей не лише під час футбольних поєдинків, а й під час інших культурних заходів.

Євро-2012 минуло, футбольні матчі відбулися, концерти також пройшли успішно, а що далі? Зараз стадіон переживає, якби то правильніше сказати “пАкращення”.

Чому так? А все просто, бо з початку 2014 року наша улюблена всіма держава просто взяла й перестала фінансувати стадіон «Арена Львів». Відповідно штат працівників скоротився (на даний момент їх є не більше 36-ти), також актуальним питанням залишається енергозабезпечення.

Сьогодні стадіон досі живиться від тимчасового кабелю, що природно породжує цілу купу побічних проблем.

Читав навіть більше, вночі стадіон охороняє аж один охоронець. Ви спитаєте а чи це не замало? Та звісно що мало. Що мало зараз є різних придурків, які захочуть щось поцупити й згодом здати на металобрухт? Не здивуюся якщо будуть з’являтися подібні новини.

Що буде далі з стадіоном «Арена Львів?»

Якщо найближчим часом він не розпочне функціонувати на повні оберти, то його згодом просто продадуть за безцінь. Щось мені так здається багато хто це й хоче зробити. Потім прийде власник, який, я думаю, вже придумає як має працювати «Арена Львів».

Також читайте:   За відсутності біотуалетів де тепер нам пісяти?

Колеги вже жартували, що якби можна було поставили би охоронця однієї з шкіл, він би придумав різні забави на стадіоні.

Жарти, жартами, але стадіон дійсно переживає кризові часи. Після Євро-2012 планувалося, що свої домашні поєдинки на цьому стадіоні буде проводити місцева футбольна команда – ФК Карпати. Але, вибачте, платити так дорого за оренду стадіону ніхто не хоче?

Для чого президенту ФК Карпати викидати 150000 гривень, якщо можна грати на «Україні» за 1 гривню?

Коли ходив на екскурсію на стадіон, то бачив що там є й ресторан, можна проводити банкети. Але, знову ж таки, ціни там такі загнули, що ніхто цього робити не хоче.

І ще, передаю вітання нашій «улюбленій» федерації футболу України. Ну, вже що, а той же поєдинок збірної з США можна було зробити у Львові. А вони вперлися й віддали місце проведення в Харків, де впевнений аншлагу явно не буде.

Тим самим вони показали місце Львова в футбольному житті країни.

Що буде з стадіоном «Арена Львів» далі? Питання риторичне.

P.S. Пам’ятаю біля стадіону було футбольне поле, де Воробус з хлопаками ганяв м’яча. Так от, ворота звідти вже хтось вкрав….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. PVS 15.02.2014 пише:

    А як я два роки тому написав, що з того всього будуть тільки проблеми, ти що казав?

    Нагадай собі: http://ban.lviv.ua/0023.html !

    Перечитай свої коменти, потім другу частину статті і знов порозказуй мені який я «баран» і як «не шарю».

    Що буде з стадіоном «Арена Львів» далі? Питання риторичне.

    Ну, хвала темним магістрам, хоча б зараз дойшло.

    Це якщо залишиться стадіоном. А якщо дасть Бозя нашій владі розуму взяти приклад з Канади (там олімпійський стадіон перетворили на торгівельний центр), то за 5-10 років на орендній платі може на нуль вийдуть.
    Але знаючи нашу місцеву владу досить добре (за моїми спостереженнями Бозя розум в них тільки чимраз більше відбирає) — така перспектива швидше фантастична.
    А реалістична: включать режим популізму і влізуть в борги.

  2. Архіваріус 15.02.2014 пише:

    Звідки у нашої влади розум, у неї вистачає розуму хіба що зняти шапку, правда не знаю, чи з кого , чи перед ким, але це не суттєво – головне, що вона знає кому і за що дати в чоло. 😕

  3. Павло 15.02.2014 пише:

    Вже як будували стадіон, можна було робити його з легкоатлетичними доріжками. Тоді і всеукраїнські чемпіонати з легкої атлетики можна проводити.
    А так…

  4. Vorobus 15.02.2014 пише:

    PVS, :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*