Що потрібно для роботи блогера

Місце блогера

Про те, а чи важко писати статті на блог ми вже говорили стільки разів, що мабуть менше живу. А ось про те, що потрібно для роботи блогера мало хто пише.

У сьогоднішній статті Воробус спробує відкрити секрет цього всього діла.

Отже, перша за все що треба блогеру для написання публікацій – це сайт. Думаю створити його в даних умовах вже не важко. Написано, сказано було вже про це багато.

Друге – бажання писати пости.

Чому згадав за цей пункт? Відповідь проста – багато людей думає, що блог це як з бабусями посидіти на лавочці. «То проститутка пішла, то наркоманка, то знову хлопів Мариська водить….».

Починають писати, так їм подобається, а потім в один прекрасний момент вони розуміють, що це важко, клопітка робота і «забивають болт» на це все.

Третє – звідки брати теми для публікацій. Ось з цього моменту починається найцікавіше.

Якщо ви будете сидіти в хаті, то нічого цікавого написати не зможете. Тому, якби вам цього не хотілося треба виходити в люди. Щоб не забути що ви бачили, треба купити блокнот та ручку.

Йдеш, щось сталося, записав у блокнот й ввечері написав про це. Ідеальним варіантом є фотоапарат або ж планшет.

Не знаю як там у вас справи з цими атрибутами, але принаймні фотоапарат чи мобільний телефон з камерою треба мати.

Також читайте:   Яким буде новий Need for Speed Hot Pursuit 2010

Багато хто із блогерів «краде» фотографії з інтернету. Воробус же полюбляє робити власні фото. От йдете з дівчиною по місту, зробили кілька цікавих фото, які згодом можна кинути й на блог.

Йдемо далі. На чому писати статті? Тут можна використовувати комп’ютер, ноутбук або ж планшет.

Воробус полюбляє друкувати на першому, але ноутбук теж непоганий варіант. Ви ж не поїде на безлюдний острів із системним блоком, колонками, клавіатурою й так далі. Найкраще в такому випадку мати ноутбук.

Звідки можна писати статті? А звідки хочеш. Сподобалося мені як колись відповідаючи на запитання а де ти зараз, Воробусе, написав що на безлюдному острові.

І справді, бути можна де завгодно: на фермі, в ліжку в коханки, на даху, вдома в Ольги чи у ПВСа.

Головне щоб був доступ до мережі Інтернет.

Думаю з цим також не проблема в сучасному світі.

Що ще? Треба мати мінімальні знання в сео-шмео, знати як працювати з фотографіями й щоб хтось чи щось вас надихав для написання публікацій.

Це може бути кохана людина, попугай, чашка чаю, алкоголь, хороша музика тощо.

І ще, щоб бути блогером треба хоч трохи мати розуму.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 14.02.2014 пише:

    Ну наш Воробус мастак писати, голова у нього в цьому напрямку добре працює. Не кожен зможе на протязі років писати пости. Хочеш, не хочеш, а талант все ж до писання потрібно мати. Так що продовжуй в тому самому дусі. Нехай тобі щастить. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*