Футбол. Чемпіонат України. Зоря 2:2 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Зоря 2:2 Карпати (відео)

Карпати втрачають перемогу

Після нетривалої перерви, пов’язаної із святкуванням Великодня на блог повертається і автор ресурсу – Воробус із своїми публікаціями.

Тематики, як завжди, є багато, головне знову ж таки знайти час все це висвітлити. Тож, не гаю часу, поїхали…

Розпочнемо із справ спортивних, а саме футбольних. Так от, сьогодні в Україні великий футбольний день. Проходять матчі пропущеного 20-ого туру чемпіонату країни серед команд прем’єр-ліги.

Львівські Карпати на цей раз поїхали грати в Луганськ до місцевої команди – Зоря. Господарі поля зараз перебувають в чудовій формі. Чого вартують лише їх результати. В останніх чотирьох поєдинках було здобуто 2 перемоги, нічия.

Це дозволило команді Вернидуба увірватися в боротьбу за місце в Лізі Європи. То ж, в сьогоднішньому поєдинку проти наших «левів» здавалося у них проблем не мало би виникнути.

Севідов та компанія ні на що в цьому чемпіонаті не претендують, тому грають у своє задоволення. І, варто сказати, виходить це в них краще чим тоді, коли є завдання.

Але, перед тим як перейти до огляду звітного матчу повернуся на кілька днів назад, а саме до 20 квітня. Тоді, у рамках 26-ого туру Карпати на виїзді зустрічалися з Таврією.

Всі добре знають яка зараз ситуація на Кримському пів-острові. Але, незважаючи ні на що, Карпати таки поїхали на гру і зуміли перемогти. Переможний гол на рахунку Зеньова.

Таврія продемонструвала дуже слабку гру і, якщо чесно, їй явно не місце в елітному дивізіоні. Бували періоди в грі, коли Воробус засинав на кілька хвилин. 😀

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат світу. Іспанія 0:1 Швейцарія (відео)

Повертаючись до гри із Зорею, то перше що можна сказати по гарячих слідах, господарі поля явно недооцінили нашу команду. З перших хвилин вони діяли мляво і Гладкий за це їх покарав.

Спочатку Олександр не влучив із вбивчої позиції, а згодом таки забив ударом головою.

Зоря намагалася щось протиставити, але карпатівський «автобус» грав надійно.

У другій 45-ти хвилинці малюнок гри на полі не змінився. Господарі намагалися відігратися, а Карпати діяли на контратаках. Одна з них завершилася тим, що в штрафній Зорі був збитий гравець зелено-білих.

Пенальті, до м’яча підійшов Бартулович і виконав удар на відмінно.

Здавалося все, перемога в кишені. Але, як це часто трапляється, «леви» вміють собі привезти голи.

Досі не можу збагнути як за одну хвилину можна було втратити перемогу. Спочатку у штрафній не розібралися Костевич та Підківка і Петряк влучно пробив головою, а потім вже гол привіз собі кіпер Карпат (відзначився Даніло).

Я не знаю чому цей воротар пропускає такі дитячі голи. Може вартує його посадити на пів сезону в запас?

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Зорею та Карпатами нічию 2-2, але, я вважаю, що тут наші футболісти більше втратили чим здобули.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Ridens 24.04.2014 пише:

    серце крається, коли дивишся на Таврію, а Карпатам треба норм тренера і все буде ок

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:2 Металург З. (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*