Графіті в честь Небесної Сотні у Львові - Блог про Львів

Графіті в честь Небесної Сотні у Львові

Небесна Сотня

Сьогодні був вихідний день, тому Воробус вирішив трохи розвіятися і прогулятися містом. Де я лише не був. Але, правильно кажуть, що коли багато ходиш, то геморою не буде. 🙂

Тому, ходити, бігати треба і будете себе добре почувати. Ну, зайву вагу точно мати не будете. А коли сидітимете постійно за ПК, то можна мати проблеми зі здоров’ям.

Традиційний вступ автор блогу написав, отож можна потрохи переходити до розкривання теми публікації.

А говорити ми будемо про такий вид мистецтва як графіті і його вплив на громадськість міста.

Так от, думаю ви часто бачили йдучи на роботу чи просто прогулятися графіті на магазинах.

Для чого це робити – не знаю, але воно того не вартує. Якщо ми хочемо жити в чистому європейському місті, то маємо розпочати перш за все із себе.

Не смітити на вулицях, не малювати різної фігні. Шкода, що до рагулів це не доходить. Вони обмальовують магазини, фірми і потім прибиральниці хіба днями мордуються як це все вивести.

Я вже неодноразово показував багато прикладів (в нас на блозі теж було), коли графіті дійсно в тему. Їх малювати треба там, де страшні стіни, непривабливий район і так далі.

Сьогодні я побачив графіті, яке мене дійсно вразило. Треба ж так гарно все зробити. Львів вкотре показав, що ми – українці і цим можемо пишатися. Ми пам’ятаємо за своїх героїв.

Також читайте:   Ганьба біля діагностичного центру у Львові

Коли Воробус підійшов до головного входу у парку культури імені Богдана Хмельницького, то побачив навпроти на стіні надпис – «Небесна Сотня».

Зроблений він на чорному фоні, а букви намальовані синьо-жовтим кольором.

Всередині букв також надписи, є імена. Точно сказати не можу, але щось мені так здається що там написані імена Героїв України (Небесної Сотні), які поклали своє життя за волю та долю України.

Ось таке от графіті (головне фото) дійсно доречне. Хоча, пам’ятаю на цій стіні неодноразово були дуже красиві графіті.

Ще як зовсім юним їхав потягом з Києва до Львова, то один хлопець мені казав, що саме він там робить графіті. Тоді, особливої уваги цьому не надав, а ось тепер розумію що мистецтву нема меж.

Також, хто не знає, біля стіни з графіті стоїть скульптура – «Борцям за волю та долю України».

До речі, зараз дуже багато думок де ж поставити меморіал «Небесній Сотні». Так от, а чому б саме тут це не зробити? Місце то досить таки хороше.

Хоча, Воробус може не знати всіх нюансів розташування. Тому, час все покаже.

Пам’ятаймо про своїх героїв!!! Слава Україні – Героям Слава!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*