Як Воробус ходив запрошувати гостей на весілля

Воробус-дружба

Вихідні для Воробуса вдалися на славу. Вдалося не те що відпочити, а сходити в гори та запросити гостей на весілля. Не подумайте, що автор блогу надумав одружуватися. Він таки поки що холостяк.

А кого ж таки просив Воробус? Відповідаю, одружується хороший друг, а автор блогу в нього за дружбу. Тому, за давньою українською традицією за кілька тижнів до весілля молодий бере дружб та ходить по хатах запрошуючи гостей.

Признаюся чесно, подібну справу робив вперше, хоч і колись бував дружбою. Просто тоді ми не ходили просити гостей, а надсилали їм запрошення поштою.

Хоча, сама процедура запрошення виглядає дуже та дуже цікаво. Ще би це відбувалося в суботу, то би ціни не було, а так неділя, в понеділок на роботу, голова болить.

І хоч автор блогу рідко коли вживає алкоголь, але вчора таки прийшлося пиячити. В іншому ж випадку просто не випустять вас з хати.

Розпочалося все зранку, Воробус та інший дружба приїхали до молодого, сіли в авто, взяли список гостей та й поїхали.

Єдиним негативом вчорашнього дня можна назвати несприятливу погоду, адже протягом цілого дня постійно падав дощ, було холоднувато і якби не авто, то нам прийшлося би не легко.

А так, кілька хвилин для репетиції, останні приготування і ми помчали в путь.

Попереджаю вас одразу ж, якщо ви надумаєте бути дружбою та прийдеться просити гостей, то бережіть свою печінку.

Також читайте:   У соборі св. Юра виставили Хрест, привезений до Львова Андреєм Шептицьким

Чому7 Все просто, в кожній хаті вам будуть пропонувати сісти за стіл. Якби Воробуся та компанія це робили, то би додому точно не дійшли. А так, ми якщо й сідали за стіл то через хату і то якщо аж вже дуже просили.

Звісно, що нареченого всі знають, питаються як в нього справи, які його друзі тощо. Автор блогу деколи навіть підколював гостей жартами, а ті у свою чергу ставили на стіл пляцки, ковбасу, сир, спиртні напої.

Розмови велися на різні теми. Пам’ятаю в одній хаті Воробуса навіть хотіли одружити. Дівчина молода, добра, перспективна, хата є.

На що автор блогу відповів, що час все розставить на свої місця. Головне треба перебути весілля. Та і плюс не треба щоб Ольга Врублевська приревнувала.

Все-таки, самі знаєте….

Серед гостей люд був різний. Одні жартували, інші просто згадували старі часи, ще одні просто пиячили.

Неспроста Воробус сьогодні затягнув із публікаціями. Поки додому, поки на роботу, голова болить. Прийшлося таки пиячити, бо в іншому випадку з хати не випустять.

Пив у міру, але якщо би так їздив кожного дня точно би до весілля не дожив. Але, мені сама процедура сподобалася.

Українцем бути круто!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*