ALS Ice Bucket Challenge: невдалі обливання водою (відео) - Блог про Львів

ALS Ice Bucket Challenge: невдалі обливання водою (відео)

ALS-Ice-Bucket-Challenge

Флеш-моб із обливання крижаною водою триває. Ваш покірний ледве не кожного дня бачить що все більше і більше людей долучаються до акції задля боротьби із такою хворобою як аміотрофічний склероз.

Правда не знаю чи жертвують ці люди 10 доларів у фонд, бо здається мені це вже переросло у таку собі забавку.

З одного боку можна подумати, що це дибілізм, бо зараз в країні війна, не знати що буде завтра, а з іншого – нехай люди обливаються холодною водою.

Це загартовує організм і, сподіваюся, саме завдяки цьому люд взимку буде менше хворіти і не скиглитиме, що грип, грз, ангіна і так далі.

У честь цієї акції розповім цікаву історію. Пам’ятаю пару років тому Воробус і компанія зібрали автобус людей і поїхали в таке село як Космач. По дорозі ми зупинилися на водоспаді Шешори.

Надворі тоді було не більше 2-3 градусів тепла. Деколи як стояв на вулиці, то руки почали замерзати. Але, це не злякало відчайдухів таких як ваш автор, Володя та Олексій роздягтися і піти поплавати у водоспад.

Люд нас відговорював що цього аж ніяк робити не треба, бо можна простудитися і так далі. Та ми все рівно йшли до своєї мети.

Як наслідок, у воду таки залізли, добре поплавали, вилізли і нічого. Довгий час ніхто із нас навіть не думав що можна захворіти на яку-небудь недугу.

Також читайте:   Випадок на матчі "Реал" - "Барселона"

Єдине що коли будете повторювати подібне раджу після води одразу ж розтертися рушником, одягнутися у теплі речі, випити 50 грам горілки і з’їсти цибулю.

Опісля вже можна пробувати стрибати взимку в ополонку. Це також цікавий метод загартовування.

Щодо акції із обливанням крижаною водою, то здається мені багато хто із людей не бере аж таку холодну воду. Звідки ж ми знаємо по відео, що там вода тепла чи холодна? Хоча, це вже не відіграє особливої різниці.

Люди не мають страхів до води, холоду і так далі.

Щодо вашого автора, то на даний час мені ще ніхто не передавав естафету із обливання водою. Хоча, є люди, які мені обіцяли це зробити.

Якщо виклик таки прийде, то неодмінно придумаю щось цікавеньке. Не обливатися ж у ванні?

А поки що, в інтернеті побачив відео, де люди невдало обливаються. Які лише казуси не трапляються, особливо це стосується дівчат.

Бували і відрами одна в одну кидалися, і все в них падало з рук ще до обливання і так далі.

Одним словом, далі просто дивіться і смійтеся:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*