Чи варто займатися сексом у машині?

Cекс у машині

Любить Воробус писати на різного роду теми. Інколи вони бувають серйозні, інколи жартівливі. Чесно інколи навіть не можу зрозуміти, чому жартівливі теми викликають таку бурхливу реакцію і їх так часто коментують.

Мабуть народ просто хоче розваг, жартів. Сподіваюся наступна тема вам, читачі блогу, буде дуже цікавою.

Признайтеся зараз чесно? Хто з вас любить секс? Та думаю що 99% відвідувачів відповість на це запитання позитивно. Секс – це здоров’я, кохання і так далі.

Знаю, у багатьох людей є така проблема як відсутність місця де би можна було усамітнитися з коханою людиною.

Номер в готелі винаймати дорого, хати своєї ніхто не хоче здавати, вдома як не батьки, то родичі постійно. Одним словом, така собі журбинка.

Тому приходиться шукати екстрим, а ним є заняття сексом у транспортних засобах. Ну а що, ніхто ж не заважає взяти кохану людину, поїхати з нею за місто і там вже отримувати задоволення.

Але, не все так просто в нашому з вами домі. Виявляється займатися сексом у транспортному засобі не можна і якщо вас на гарячому впіймають працівники правоохоронних органів, то буде непереливки.

Звісно, тут можна сказати, що ми собі візьмемо авто, заїдемо з коханою в гараж і там все відбудеться. То для чого тоді авто? І без нього в гаражі піде)))

Також читайте:   Audi Q5

Жарти, жартами, але у вас можуть виникнути проблеми наступного плану:

1. По закону зайняття сексом у салоні авто, скажімо, у парку – це протизаконно. І міліціонери можуть накласти на вас штраф. Не знаю скільки зараз він коштує, колись був щось 51 гривня.

2. Все залежить від того з ким ви займалися сексом. У вас одразу ж починають перевіряти документи, писати на роботу, а жінка зраджує своєму чоловік і так далі… Геморой ще той.

А сорому скільки…

3. Вас можуть забрати у найближчий райвідділ для вияснення особи, а там вже самі знаєте як не солодко. Поки все оформлять, поки привезуть документи, поки зателефонують. Думаю не треба зайвий раз описувати що, де і як…

Будуть «тошнити» ще в міліції що так не можна, треба бут чемним і так далі.

Який висновок із цього всього?

Сексом займатися треба, але таки вартує це робити не в салоні авто і явно не в громадському місті. Колись таки з дому всі підуть і буде час насолодитися прекрасним ділом.

А ви, читачі блогу, займалися сексом в автомобілі?

Сьогоднішню ж публікацію завершу словами: «Кохайтеся, бо ми цього варті…»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*