Ганьба по-львівськи у підземному переході на Володимира Великого

Перехід на Володимира Великого

Сьогодні надворі 3 серпня, неділя, а це означає, що продовжує свою роботу блог Воробуса.

Вихідні завершуються, погода хороша, люди гарно відпочивають, не радує лише те, що на Сході нашої країни тривають бойові дії і досі ніхто не знає чим це все завершиться.

Буде таки масштабна війна або ж Росія з Україною таки помиряться… Риторичне, мабуть, запитання.

Про політику говорити зараз не будемо, а згадаємо про місто в якому ми живемо – Львів. Пам’ятаєте свого часу ваш покірний започаткував щось типу рубрики про те в якому стані перебувають ті чи ніші сходи.

Так от, у минулій публікації, що вийшла у травні місяці, ми цитували слова нашого читача пана Юрія, який сказав наступне: ««Ігор, біля ЛАЗу в підземці сходи в жахливому стані. Там не те що у погану погоду, а й в хорошу важко перейти».

Тоді, ми ці слова написали, згадали, але я навіть не міг подумати що там дійсно все так погано.

Недарма кажуть, що краще один раз побачити чим сто разів почути.

Минулого четверга у Воробуса було тренування на стадіоні «Динамо» що на вулиці Володимира Великого. Виїхав з дому ваш автор набагато швидше і таки вирішив зійти на зупинці біля автобусного заводу щоб спеціально глянути на згадувані вище сходи.

Також читайте:   У Винники з 15 листопада заїхати буде вкрай важко

Зійшов, взяв у руки фотоапарат, йду через перехід і просто таки жахаюся. Невже у 21 столітті може бути так все занедбано? Реально, щоб перейти з вулиці Стрийської на Володимира Великого треба йти через підземний перехід.

А він, до слова, у такому стані, що навіть нема про що говорити. Сходів практично нема, руїни на руїнах, йдеш і думає якби то не впасти і не зламати ногу.

Мені одразу ж згадалося якесь глухе село без дороги, коли авто не може переїхати і їде годину щоб об’їхати ями. Тут таке ж саме, але замість автомобілів йдуть люди.

Йде Воробус, дивиться на дівчат і думає якби то вони в каблуках і не зламали ноги. Можу собі лише уявити що тут відбувається після 12 години ночі.

Руїни

Мабуть і наркомани тут «пасуться». Сам вночі я би тут не ризикував йти.

Якщо порівняти цей підземний перехід із тим же переходом на площі Митній, то це небо і земля. Цікаво хто цим опікується? Таки міська влада? Їм трамваї в голові, а тут дорогу перейти нема як.

Коли ваш покірний роби фот на публікацію, то круто впав і добре що все обійшлося подертими штанами. Могло бути гірше….

Одним словом ганьба…..Такого і європейському місті не може бути….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Андрій 06.09.2014 пише:

    Ну інколи там буваю, зазвичай люди просто переходять зверху по стрийській коли світить червоне для авто, як не як, краще ніж в той перехід спускатись.

  2. arhivarius 06.09.2014 пише:

    Шкода штанів, але тепер Воробус буде мати в чому на гриби ходити… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*