Коли після ремонту відкриють вулицю Куліша? - Блог про Львів

Коли після ремонту відкриють вулицю Куліша?

Вулиця Куліша на ремонті

Я думаю не лише Воробусу, а й іншим людям набридли ці вічні затори на вулиці Городоцькій. І ніби вже вулицю відреставрували, зробили різного роду об’їзди, але як не крути там вічно є велике скупчення машин, маршрутних таксі тощо.

Чому так? Відповідь очевидна – вулиця Куліша закрита на ремонт і весь транспорт звідти їде через вулицю Чорновола щоб згодом повернути на вулицю Городоцьку.

В час пік тут стільки транспорту, що можна і на роботу запізнитися.

Вчора Воробус вирішив спеціально поїхати на проблемну вулицю і дізнатися, а коли ж саме її відкриють і який стан справ із поточним її ремонтом.

Ось що я дізнався….

Виявляється, вже зараз, а це було 30 жовтня, частина вулиці Куліша вже відкрита для проїзду транспорту. Частина маршруток вже може з Городоцької звернути біля ТЦ «Магнус», поїхати по вулиці Куліша і виїхати на Зернову.

Але, виникає питання, для чого це робити якщо там також треба буде стояти у великому заторі. І це навіть незважаючи на те, що працює світлофор.

А що ж із рештою частиною вулиці Куліша?

Виглядає на те, що проїзну частину вже фактично зробили, принаймні люди та любителі мопедів вже можуть по ній проїхатися.

Також читайте:   Нові види електронних квитків у тролейбусах (трамваях) Львова

Чому ж тоді не відкривають вулицю? Відповідаю, бачив що зараз тривають роботи по облаштуванню тротуарів та велосипедних доріжок. Останні будуть біля тротуарів виділятися червоним кольором.

Вулиця Куліша

Щодо тротуарів, то тут ще роботи непочатий край. Хоча, якщо так подумати, міняти мережі не потрібно, лише залишається покласти бруківку.

Радує око те, що зі сторони в напрямку центру вже встановили зупинку громадського транспорту. Поки що вона нерозбита, красива, цікаво якою буде коли відкриють вулицю для проїзду.

Воробус не міг промовчати і підійшов до робітників, які працюють на об’єкті.

Були вони не надто комунікабельними і вічно жартували про якусь рибу.

Ремонт

Так от, на моє запитання, а коли ж вулицю Куліша здадуть в експлуатацію після капітального ремонту один пан сказав, цитую: «Не знаю, думаю що до Нового року її точно зроблять або до того ж таки Різдва».

Більше він нічого не говорив і лише посміхався.

Пробую шукати інформацію в інтернеті. Точної інформації нема ніде. Єдине що є приблизний термін здачі робіт – це кінець листопада.

Виявляється Куліша відкриють разом із вулицею Джерельної на якій також тривають ремонтні роботи.

Залишилося чекати недовго? Час покаже…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Польське графіті на проспекті Чорновола

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*