Після 8 липня у Львові буде черговий транспортний колапс - Блог про Львів

Після 8 липня у Львові буде черговий транспортний колапс

Що куди їде?

Не дарма мені казав друг, що коли наступає літо із нашого міста треба втікати, бо кругом щось ремонтують і, не те що переїхати важко, а й пройти неможливо.

Блог Воробуса вже інформував громадськість, що на даний час ремонтують вулицю Січових Стрільців та Пекарську, але, як виявляється і це ще не все.

Які вулиці будуть ще цього року ремонтувати, які зміни очікуються у транспорті і як довго триватимуть ремонти читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Розпочну, мабуть, із кінця. Отже, ремонти у Львові триватимуть аж напевно до зими, бо попередньо влада міста назвала термін – до кінця листопада.

Вже із понеділка, 24 червня на ремонт закривають вулицю Городоцьку. Так, це саме та ділянка, про яку ваш автор ще говорив раніше і чому не їздив трамвай №6.

Ремонтуватимуть ділянку від церкви Святої Анни і аж до Оперного театру. Відповідно, і весь транспорт що там їздив буде змінений.

Маршрутки довго розписувати, скажу лише за трамваї. Маршрут №6 буде їздити за напрямом: Головний вокзал – вул. Івана Франка – Липинського. А маршрут № 7 від Погулянки і ту ж Липинського.

Але, це ще квіточки. Все найбільш цікаве розпочнеться із приходом другого місяця літа. Вже із 1 липня на ремонт закривають вулицю Коперніка, а із 8 липня і вулицю Богдана Хмельницького.

Також читайте:   Трамвай на Сихів буде проходити під землею

Після цього дійсно відбудеться транспортний колапс у місті. Коли ваш автор читав що де і як буде їздити, то мене одразу ж почала боліти голова.

Ну, не можна ж так зразу все паралізувати, це моя думка. Я собі лише уявляю які будуть корки у робочий час.

Знову ж таки за маршрутки мовчу, а ось трамваї будуть їздити хто як і хто куда. Центр буде перекритий, тому ні маршрут №1, ні №2 їздити туди не будуть.

Трамвай №1 взагалі зникне на деякий час, а ось «двійка» буде їздити за маршрутом Пасічна – вул. Івана Франка – Коновальця.

Так само майже буде їздити маршрут №10, але він поїде на головний вокзал.

Маршрути №4, №5, №6 на деякий час зникнуть.

Трамвай №7 буде їздити на Погулянку і до вулиці Княгині Ольги.

Трамвай №9 буде їздити за маршрутом – Головний вокзал – Площа Соборна.

І лише єдиний маршрут, який не зазнає змін – це №3. Він як їздив, так і буде їздити.

Що можна після цього всього сказати? На вулицю Івана Франка пхатися навіть не буде чого, там будуть просто таки шалені корки. Трамваї, маршрутки, а чи не забагато транспорту?

Але, такі вже реалії нашого з вами життя, треба терпіти…. І при можливості ходити пішки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. homeinteriors 01.08.2016 пише:

    Спасибо за новость! Пригодится

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*