Враження від катання на Буковелі 6 грудня 2014 року - Блог про Львів

Враження від катання на Буковелі 6 грудня 2014 року

Сезон відкрито

Продовжуємо….

Отже, минулих вихідних, а саме 6 грудня ваш автор зібрав компанію та поїхав відкривати черговий лижний сезон. Заскучав я за лижами і вже не міг дочекатися коли зможу натягти їх і помилуватися чудовими краєвидами Карпат.

Так як снігу біля Львова як такого нема, то прийшлося їхати довгу дорогу до Буковеля. Так, можливо 4-5 годин для когось – це важко, але воно того вартує.

Дорога в автобусі чимось екстраординарним не відзначилася. Хто слухав музику, хто пиячив, а хто як ваш автор банально спав. Воробус навіть не зрозумів, що вже приїхав в Буковель.

Швидке збирання речей, прокат лиж і ось ваш автор вже знаходиться біля 1 підйомника і за мить саме він повезе мене на вершини.

Цьогоріч Буковель приємно вразив тим фактом, що до офіційного відкриття було підготовлено досить таки багато трас. Серед тих, що працювали і де я катав були такі:

1, 2, 5, 12, 11, 16, 14, 15, 8.

Погодьтеся, це не так мало як здається. Плюс вони були різної складності. Погано, що природнього снігу було малувато і це трохи псує картину зими, особливо коли піднімаєшся догори. Але, нічого, прийде час і в лісах буде сніг.

Зокрема, сьогодні, 8 грудня такий очікуваний сніг на курорті почав падати.

Здивував мене той факт, що на підйомниках черг аж таких не було. Пам’ятаю були роки, що на підйомниках №5, 2, 1 було стільки людей, що приходилося стояти більше 20-ти хвилин. А це, що не кажіть, нервувало.

Також читайте:   Як я був у дельфінарії

Траси.

Загалом були в досить таки хорошому стані, особливо це стосується катання після обіду. Пам’ятаю їхав трасою №2а, то так було гарно, що навіть і не відчув як опинився внизу.

Мало катався на 14 і 15. Чому? Все просто, люд її щось так вгробив, що коли спускався то було не катання, а боротьба із великими кучугурами снігу.

Не подумайте, автор вміє їздити і по горбиках, просто багато людей переді мною падало і це створювало дискомфорт.

Питання чорних трас. Шкода, але вони 6 грудня не працювали. На 5-й тупо снігу було замало, 11 і 16 ратрак лише готував до відкриття.

Щодо цін на харчування, то вони трохи піднялися. От, ваш автор пив кілька разів глінтвейн, то його ціна коливається в районі 20-ти гривень. Купити вино можна де хочеш, лише на 2-ому підйомнику через пішохідних туристів інколи бувають черги.

Загалом катання задоволений і до Нового року думаю ще разок поїду це точно.

P.S. А насамкінець, скажу своє «фе» працівникам курорту в іншому плані. От там де є прокати лиж, вбиральні, магазини колись стояли лавки. Так, люди там собі бували сідали, грілися, дехто й канапки їв.

Для чого їх звідти забрали? Невже шкода керівництву курорту щоб люди мали де банально зігрітися та перевдягнутися? Не всі ж мають можливість сидіти в дорогих генделиках.

Більше фото із відкриття можете переглянути тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*