Враження від політичних дебатів Садового та Кошулинського (відео) - Блог про Львів

Враження від політичних дебатів Садового та Кошулинського (відео)

Дебати

Цієї публікації ваш покірний не планував друкувати, але так склалися обставини що свою точку зору таки висловлю.

Якщо ви ще не здогадалися про що мова, то відповідаю – про політику, адже сьогодні у місті Львова відбулися довгоочікувані дебати між двома кандидатами на пост мера міста: Русланом Кошулинським, який представляє партію «Свобода», а також чинним мером – Андрієм Садовим, що представляє «Самопоміч».

Чесно признаюся, за дебати я геть забув. І якби не Інтернет в якому я чисто випадково побачив анонс, то можливо й не було би цієї публікації.

Якщо хтось з наших читачів думає, що в даній публікації я буду агітувати за якогось з кандидатів, то вони помиляються.

Колись казав, кажу зараз і буду казати у майбутньому, що задавати людям питання за кого голосуєш або нав’язувати комусь свою точку зору – це не етично.

За кого буду голосувати у 2-ому турі виборів я вже визначився, але нехай це залишиться при мені.

До дебатів і які враження вони справили на мене.

Розпочалися вони о пів на 8 вечора у приміщенні актового залу Львівського Національного Університету імені Франка. Людей в залі зібралося багато, а хто не міг сюди прийти, то міг спокійно дивитися пряму трансляцію цього дійства на Першому Національному каналі, а також на популярному сервісі – ютуб.

Одразу ж хочу зазначити, що пора би вже Львову та й державі загалом якось модернізовувати канали. Реально, сьогодні складалося таке враження, що сьогодні надворі не 2015-й рік, а початок 90-х.

Сподобалося

Найбільше те, які запитання задавав ведучий дебатів. Зокрема, одне з них було про зброю, яка після революції та зараз із зони АТО перебуває на руках у людей.

Також читайте:   Вибори-2012: перезавантаження ідіотизму

З цією проблемою якось треба боротися, бо так можна і один одного застрелити, а не задавати банальне питання хто більше крав, хто кого кинув, хто з ким дружить і так далі.

Поведінка кандидатів на посаду мера

Пам’ятаю колись дивився дебати, то там реально була неповага один до одногою. Тупі наїзди, все ледве не доходило до бійки.

А тут почався ефір з наїзду Кошулинського на Садового, ведучий попередив що так не можна робити і обидва кандидати у подальшому вели себе толерантно.

Запитання про суму витрачених грошей на вибори. Руслан Кошулинський цифру назвав, Садовий же обіцяв її оприлюднити після 2-ого туру.

Не сподобалося

Багато перед ефіром говорили про те, що люди з Інтернету можуть задавати запитання через соціальні мережі. Що ми мали у підсумку? Жодного питання з чату ютуба не було прочитано. Навіть Ігор Воробус написав питання про проблему сміття у Львові. Спершу мені написали що передадуть його в ефір, а потім передадуть прес-службам кандидатів.

Та нічого вже передавати не треба. Можна з більшою повагою ставитися до Інтернет-аудиторії.

Мала кількість часу на дебати. Півтори години – це мало. Актуальних проблем у місті є багато і для мене, особисто, було би цікаво почути відповіді на багато запитань.

Підсумок – дебати відбулися. Як на мене, більш впевненіше на них виглядав Садовий, але це напевно тому, що він при владі і знає про все що його питають.

Кошулинський теж тримався добре. А чого б і ні? Люди його підтримують і ще питання хто стане переможцем виборів.

Одним словом, Львове, роби свій вибір!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 07.11.2015 пише:

    взагалі-то мер – це не політична посада, тому радив би на майбутнє не змішувати

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*