Як знайти водоспад Дівочі сльози? - Блог про Львів

Як знайти водоспад Дівочі сльози?

Дівочі сльози

Вихідні тривають, люд відпочиває, дощ нарешті перестав, тому можна насолоджуватися осінню.

Автор блогу також байдикує, але на мить це перестаю робити, адже настав час оновити наш ресурс.

І перше про що ми будемо говорити, так це про наших читачів, адже вчора зайшовши на блог Воробуса побачив, що людина з ніком mandrivnik запитала наступне, цитую:

«Добрий день! Мене зацікавила ваша розповідь, бо ми нещодавно теж їздили на Джурин і шукали Дівочі сльози – але не знайшли! Не звела нас доля з жіночкою, яка б повідала, як за 15 хвилин до нього дійти. Але на майбутнє я маю намір його відшукати, як буду в тих краях наступного разу. Тільки я думав, що він знаходиться майже на самій річці Джурин, а у вас написано Стрипа. Я подивився на мапу, до Стрипи звідти кілометрів 6 – за 15 хвилин хіба ровером долетіти можна. Підкажете, як знайти?».

Звісно, що Воробус був би не Воробус якби не допоміг нашому читачеві. З самого ранку почав ритися в архівах фото. Так от, на водоспаді Дівочі сльози був ще у далекому 2011 році. Проте, це не означає, що я не пригадую як туди зайти.

І справді йти туди не 15-ть хвилин, як я написав у попередньому пості, а близько пів години, а то може й більше.

Також читайте:   Похід Воробуса на зимовий Пікуй. Частина друга

Як знайти водоспад? Орієнтиром є Джуринський водоспад. Від місця, де продають різні речі треба спуститися вниз на галявину і повернути праворуч. Так пройти до галявини де можна розмістити намети.

Саме там і був наш табір звідки й було прийнято рішення йти шукати водоспад. Десь приблизно на межі лісу є дорога якою треба йти ще далі вниз. Потім вона поступово почне розділятися. Одна піде в село, а інша ліворуч.

Так от нам треба йти тією що ліворуч. Не дивуйтеся якщо потрохи будуть починатися зарослі. Ними проходимо до тих пір, поки справа не буде місток через який треба перейти.

Пригадую тоді наш фотограф там ледве не впав. Буває…

Перейшовши місток ще кілька хвилин треба пройти лісом, а далі буде дорога вверх і чудовий ліс, де, як казав мій хороший приятель, цитую: «рай для грибів». І справді, гриби ми по дорозі назад збирали й багато.

Ліс

Дорога з часом виведе вас до водоспаду. Його так зразу й не знайти. Орієнтиром мають бути для вас фігури Божої Матері.

Фігури

За ними буде місце для пікніка й нижче по стежці водоспад. Там ще краєвиди вимальовуються ще ті.

Успіхів у пошуках.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*