Чим добратися в Брюховичі? - Блог про Львів

Чим добратися в Брюховичі?

Брюховичі

І знову поговоримо на тему транспорту. Вчора Ігор Воробус критикував маршрутки , які їздять у Брюховичі, а точніше один із маршрутів – №8.

А у сьогоднішній публікації розповім про те, а чим взагалі можна добратися у це селище міського типу.

Маршрутне таксі №8

Їздить, мабуть, найкраще. Головне щоб не наступали вихідні дні й морози, адже як лише стає мало людей на вулиці, то водії просто-напросто забивають болт і з’їжджають з маршруту.

Це підтвердив місцевий мешканець з яким мені довелося разом чекати на маршрутку. Далі цитую його слова: «більшість водіїв – місцеві жителі й коли вони бачать, що пасажирів мало просто ставлять машину і йдуть додому».

Графік

Маршрут №22

Їздить: пл.Теодора – Брюховичі (під Осовою) – це в сторону Волі Гамулецької.

Цікавий маршрут тим, що «петляє» він Брюховичами добряче (в додатку Львів транспорт Онлайн можете глянути). Інтервал руху – 40 хвилин.

За вихідні та морозяні дні мовчу. Автобус можна чекати більше години.

Маршрут №54

На Сихів та їде з початку Бірок. Маршрут класний, але знову ж таки є проблема з інтервалом руху. Водії як хочуть, так собі і їздять. Все та ж стара як світ проблема й ніхто з цим не може навести лад.

Також читайте:   Музей автомобілів у Турині (Італія). Частина перша (фотогалерея)

А уявіть собі якби ввели електронний квиток, коли гроші не будуть йти в кишеню водіям. Та вони й взагалі перестануть їздити.

Маршрут №144

Їде з сіл (Ясниська) через Рясне, Левандівку до ТЦ Магнус, але зараз здається й до ТЦ «Форум». Цю маршрутку також важко зловити, адже їх є дуже мало на маршруті.

Потяг Львів-Рава-Руська

До Брюхович також можна їхати, але ж хто буде платити гроші за проїзд на Головний вокзал, потім сідати на потяг і знову платити й невідомо коли приїдеш. Хоча, є й такі відчайдухи.

Найкраще що робити в Брюховичах, то добиратися пішки в центр, а там вже очікувати на маршрутне таксі яке буде їхати першим. Полюбас щось буде…

А от мешканцям селища міського типу, які хочуть повернутися додому зі Львова раджу швидко збиратися, адже за відсутності маршруток прийдеться їхати на таксі, а це гривень 100 як мінімум.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*