Як Воробус скористався послугами таксі “Uber” - Блог про Львів

Як Воробус скористався послугами таксі “Uber”

uber

Про нове таксі під назвою – «Uber» дізнався чисто випадково завдяки мережі фейсбук.

Один із моїх друзів написав коротенький пост про це, де вказав, що для того, щоб його викликати треба поставити на смартфон спеціальний додаток, згодом зайти у нього, вказати адресу й через деякий час щось буде відбуватися.

Також він зазначив, що коли ввести промо-код з назвою «LVIV», то до 25 лютого включно, можна зробити сім абсолютно безкоштовних поїздок по місті Львові сумою до 75-ти гривень.

Зроблено це для популяризації нової компанії.

Вашого автора це зацікавило і я спробував викликати таксі з додатку «Uber». Відбувалося це всередині тижня й, на жаль, «спробувати на собі» нове таксі не зумів. Додаток постійно мені повідомляв, що у моєму районі нема вільних автомобілів.

Ще б пак, коли таксі безкоштовне, то чому б не проїхатися на ньому. На деякий час це все діло закинув. І аж сьогодні, коли дуже поспішав згадав що можна викликати «Uber».

Заходжу у додаток, вибираю точку відправлення й пункт призначення і на диво, програма сповіщає мене, що за 12 хвилин моє таксі буде подано.

Це мені подобається… Тариф був вказаний – 19 гривень. Малувато як на теперішній час.

Поки таксі їде до мене «риюся» в додатку й бачу наступне: таксі на карті, яке стрімголов до мене наближається, розрахунок часу. Є інформація навіть про водія, а саме як його звати, як давно співпрацює з американською компанією тощо.

Також читайте:   З 1 лютого проїзд у маршрутках - дві гривні

Ще якихось кілька хвилин і мені на телефон приходить сповіщення, а точніше в програму (треба мати Інтернет на телефоні), що таксі подано. Спершу не можу збагнути, а де воно й аж за деякий час розпізнаю автомобіль за номерними знаками.

Тобто, «шашки» – таксі на автомобілі нема.

Сідаю в салон і поки ми їдемо спілкуюся з водієм. Пан Андрій виявився дуже ввічливим, не хамить й спілкувався зі мною на рахунок новинки на львівському ринку перевезень.

Поки що, коли таксі безкоштовне, попит є, а як буде далі час покаже. Грошей таксист із мене, прогнозовано, не брав, побажав хорошого дня й поїхав на новий виклик.

А мені ж у програмі видало сповіщення поставити відгук про водія, а на електронну пошту прийшов лист із деталями вже минулої поїдки.

«Uber» таки працює, щоправда скористатися ним поки дуже важко. Скажімо, знову ж таки сьогодні багато моїх друзів хотілося також на ньому переїхатися й мало хто зумів дочекатися на потрібний автомобіль.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*