Воробус взяв участь у «Eurofanz-2017» - Блог про Львів

Воробус взяв участь у «Eurofanz-2017»

Єврофан-2017

З року в рік у місті Лева проводиться турнір футбольних фанатів «Eurofanz». Цьогоріч до нашого міста з’їхались 24 команди із 17 країн.

Не оминув своєю увагою ці змагання й Воробус. І якщо минулого року мені вдалося зіграти за команду з Чехії – «Брно», то цього разу виступав за команду з Фінляндії.

Хто уважно слідкує за життям вашого автора, той знає, що моя стихія – це футзал. А от з великим футболом я поки що на «ви». Проте, це не заважає мені пробувати щось нове.

Як і минулого року матчі нашої групи проходили на футбольному полі стадіону «Прогрес».

Першим суперником фінляндської команди виступила команда з Копенгагена. Десь так само як і ми, тут були як гравці з Данії, так і великий десант з України.

У першому таймі краще на полі виглядали якраз наші футболісти. Було безліч моментів щоб забити такий потрібний гол, але виконавця майстерність підводила наших футболістів.

Подобається мені цей турнір тим, що тут дійсно грають любителі. Це і молоді гравці, і старші дядьки з животами. Комусь виходить грати краще, комусь гірше.

Найголовніше, що в людей є мета займатися спортом, а не пиячити на вулиці чи в барах.

Повертаючись до гри з Копенгагеном скажу, що цю гру ми таки програли. Під кінець гри супернику вдалася зразкова контратака. Пішла передача з правого фланку, яку вдало завершив гравець команди-суперника.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:1 Челсі (відео)

Часу та сил щоб відігратися у наших гравців не було.

Другий поєдинок на турнірі нам вдався вже значно краще. Протистояли нам чехи й фактично шансів у цієї команди не було.

3:0 впевнена перемога фінів і в останньому матчі зі збірною України треба було брати очки щоб вийти із групи далі.

На жаль, цього зробити не вдалося. Грали ми добре, мали безліч моментів щоб забити, а от голи забили собі з нічого.

0:2 – поразка і фінська команда з Воробусом у складі завершує змагання на «Eurofanz-2017».

Щодо своєї гри, то всі матчі грав на позиції правого захисника. Важкувато, адже досвіду подібних ігор у мене нема. Мав два моменти щоб забити голи.

У першому матчі проти Копенгагена замість прострелити на дальню штангу довго зупиняв м’яч. У грі зі збірною України при рахунку 0:1 мав вбивчий момент, але метрів з семи не влучив у пусті ворота.

Висновок – треба ще працювати над своєю грою.

А так загалом, то турнір сподобався. Атмосфера чудова, погода також не підвела та й для фанів з різних країн – це чергова можливість поспілкуватися між собою.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*