Для чого реально потрібен iPhone

пацани з Айфоном

Айфон – один із найпопулярніших у світі гаджетів, яким користується дуже багато людей. Попри те, що ціни на це чудо техніки немаленькі, в Україні його теж можна часто побачити в людей різного віку і достатку. Я попробував розібратися, для чого і кому реально потрібне «яблуко», якщо в магазинах повно інших значно дешевших телефонів.

Ви не знаєте, де дівати гроші

Зараз ціни на iPhone 8 в Україні в районі 22-29 тисяч гривень, що для «середнього» українця є дуже дорого. За одну з найпопулярніших моделей 6s в магазинах просять 10-17 тисяч. Тому мені якось дивно бачити, коли хтось їде в битком-набитій маршрутці і тримає в руках новий айфон – гаджет купив, а на таксі нормально проїхатися не може.

мівіна

Щоб виділитися з натовпу

Ну тут без коментарів. Понтуватися багато хто любить, але не в усіх виходить. Та і не особо зараз виділишся з телефоном.

заробила

Потрібні iOS-додатки

App Store – це суперовий магазин мобільних додатків. Розробники створили багато хороших програм та ігор для «яблучної» платформи. Але так чи вони потрібні вам?

Також читайте:   Я зателефоную вам пізніше...

Більшості користувачів потрібен приблизно один і той же набір програм: браузер, поштовий клієнт, месенджери, клієнти соцмереж, навігатор, фоторедактори. Все це є і на айфонах, і на «андроїдах».

айфон своїми руками

Маєте комп’ютер Mac та інші «яблучні» пристрої

Сама по собі екосистема Apple – хороша штука. Пристрої взаємодіють, дозволяють на льоту працювати з одними і тими ж файлами, відповідати на дзвінки і SMS з комп’ютера. Тому якщо хочете стати повноцінним учасником «яблучної» екосистеми, купуйте айфон.

В іншому випадку такі фішки iCloud, закладки Safari, хмарне сховище iCloud Drive, Handoff, Continuity, які засновані на спільній роботі iOS і OS X, не будуть використовуватись, якщо у вас немає інших пристроїв Apple.

селфі

Подобається iPhone та iOS. З різних причин

Якщо в душі ви гик, який любить колупатися в нутрощах смартфона, «прошивати ядра», ставити оболонки і лаунчер, то iOS явно не для вас. Але якщо подобається дизайн і інтерфейс iOS чи якість та дизайн самого телефону – тоді вибір очевидний.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ixeldino 24.10.2017 пише:

    Зразу згадав ось цю схему для тих, хто не може зробити вибір:
    http://wdpic.ru/v/154748

    Там правда замість айпад потрібно написати айфон і буде те якраз для статті

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*