Суттєві зміни у поїзді Львів – Мукачево

Львів - Мукачево

У наступній статті знову буду критикувати транспорт. На цей раз не трамвай, тролейбус чи маршрутки, а потяги, якими займається наша улюблена «Укрзалізниця».

З Нового року саме там відбулися зміни на дуже популярному напрямі. Хто коли-небудь їздив у гори, ті знають, що в то ж Славське, Сколе чи Лавочне курсує потяг Львів – Мукачево.

Потенційний пасажир міг зайти в Інтернеті на онлайн резервування квитків, обрати потрібний напрям, місце, де хоче сидіти й зі спокійною душею їхати у гори чи на ті ж лижі.

Подобалося у «мукачівці» те, що потяг їхав швидко, мало де зупинявся й було все цивілізовано.

Буквально сьогодні зайшов на сайт Укрзалізниці, хотів забронювати собі квиток на вихідні, адже планую їхати на лижі й тут на тобі. Поїзд Львів – Мукачево зник.

Перше що спало на думку – це те, що потяг зняли. Написав у підтримку Укрзалізниці, хтось зі мною спілкувався з годину й переконував що «мукачівки» взагалі не було. Для чого ця техпідтримка взагалі здалася?

Нічого не знає, надавали мені тисячу телефонів по яких цілий вечір телефоную й вічно зайнято. Прийшлося самому про все дізнаватися.

Також читайте:   Яким має бути прокат велосипедів

Отже:

1. Потяг Львів – Мукачево став електричкою.

Що це означає? Купити квитки на через сервіс онлайн-резервування квитків тепер неможливо.

Мудрого в цьому рішенні не бачу нічого. Це означає, що тепер я маю їхати на вокзал в 6 годині ранку, стояти в черзі за «тікетом» й лише тоді робити посадку у вагон.

2. Визначеного місця пасажир не матиме.

Хто коли-небудь їздив на електричках, ті люди знають як там йде посадка у вагон. Приїхав поїзд, народ забігає у салон й сідає де хоче.

3. Зупинка біля кожного дерева.

Спеціально подивився зупинки цієї електрички. Будете сміятися, але поїзд Львів – Мукачево (7:15) зупиняється в кожному селі.

4. Місце відправлення й ціна квитка.

Цієї інформації я так і не зміг дізнатися. Все через те, що телефони довідок постійно зайняті.

Щось мені здається електричку Львів – Мукачево перенесли на приміський вокзал.

Одним словом, як завжди, все зроблено «для людей».

Обов’язково прокатаюся цим потягом-електричкою найближчим часом й поділюся своїми враженнями від побаченого.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. gyula 01.02.2018 пише:

    Увага. Регіональний поїзд 827/828 Львів-Мукачево-Львів з 15.01 переводиться в розряд приміських з присвоєнням номера 7001/7002, діючим розкладом, відправленням та прибуттям на приміський вокзал ст. Львів. З курсуванням по 1,2,3,5,6,7 днях тижня.

  2. Jorgen 05.02.2018 пише:

    ця електричка не зупиняється біля кожного стовпа, як і раніше – Пустомити, Миколаїв, Стрий. Треба дивитися тривалість зупинки навпроти назви станції, якщо там нічого не написано, значить поїзд не зупиняється

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*