Українка Еліна Світоліна програла у чвертьфіналі «Australian Open»

Світоліна програла

Сьогоднішній день розпочнемо з ще одного виду спорту – тенісу. Хто цікавиться ракетками з м’ячиком, ті знають, що зараз на кортах Австралії триває перший турнір Великого Шолома у Новому році під назвою «Australian Open».

Звісно, що вся увага українських вболівальників цього виду спорту була прикута до виступу вітчизняної спортсменки Еліни Світоліної, яка на даний час є четвертою ракеткою світу й цілком реально могла розраховувати навіть на підняття в рейтингу.

Щоправда, для цього їй треба було перемогти на першому серйозному турніру року. Враховуючи форму українки багато хто вірив, що подібне можна вдатися.

Та, як показала сьогоднішня її гра проти бельгійки Елізи Мертенс, Елі ще зашвидко перемагати в турнірах Великого Шолома. Як не крути, а бракує стабільності в результатах.

Хто ж міг сподіватися, що наша тенісистка програє на стадії 1/4 фіналу 37-й ракетці світу.

Не дуже цікавлюся світом ставок, але коли є відповідальні матчі, то завжди цікаво глянути, а що ж думають про той чи інший матч букмекери.

Також читайте:   Футзал. Турнір “Героїв УПА”. “Keep Calm” 3:7 “Інкогніто” (програємо без шансів)

Так от, перед початком гри на перемогу Світоліної давали коефіцієнт – 1.18, а на Мертенс – 4,7.

Здається українка мала би легко перемогти. Так лише здавалося.

Тепер про гру. Отже, вона тривала трохи більше години. У першій партії боротьба на корті була рівною й лише один брейк допоміг бельгійці взяти сет.

Та й навіть після цього багато хто вірив у перемогу Ельки. Проте, друга партія стала шоком для нас.

Світоліна не зуміла взяти жодного сету й поступилася – 0:6.

Цікава статистика цієї гри. Українка зробила три ейси, реалізувала один брейк й жодного разу не помилилася при подачі.

Після матчу її суперниця з Бельгії не приховувала радості. Все-таки, обіграти четверту ракету світу не так то й просто. Тим менше, вона прямує далі й у півфіналі Мертенс зустрінеться з переможцем пари Возняцки – Суарес-Наварро.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*