Підсумки публікацій на блозі Воробуса у березні 2018 року

Березень-2018

Сьогодні надворі, 31 березня, субота, останній день тижня. Це означає, що окрім релаксу на вихідних ваш автор буде підводити підсумки чергового місяця що минув.

Не встигли ми озирнутися, як перший місяць весни фактично став історією. Вже незабаром літо й багато хто вже всерйоз подумує над майбутніми відпустками.

Про них поговоримо згодом, а поки що про підсумки. Що було цікавого по публікаціях у березні?

Перш за все ваш автор з компанією успішно відвідали ще одне європейське місто – Прага. Сподобалося й думаю, що у найближчому майбутню буду подорожувати містами Європи ще більше. По приїзді навіть написав кілька публікацій з Чехії, але це ще далеко не все.

Важливою подією березня став кулінарний майстер-клас від Воробіка. На цей раз я готував пельмені. Не сказав би що вдалося їх зліпити з першого разу, але все ж досвід я отримав і не малий.

Всередині березня Україну й Західну область, у тому числі, знову засипало снігом. Білого було стільки, що коли поїхав на лижі в Буковель думав що не повернуся.

Сподіваюся, що більше до зими його точно не буде. Шкода природу, яка потрохи почала оживати після сплячки.

Також читайте:   Місто Харків (фото)

З України почнуть літати лоукостери «Ryanair» і це порадувало людей, які люблять подорожувати.

У темі спорту футзальна львівська «Енергія» почала грати поєдинки 1/4 фіналу плей-офф з хмельницьким «Соколом». На даний момент рахунок у серії – 2:1 на користь нашої команди. Вже у квітні очікую на наші протистояння з київським «ХІТом».

Окрім регулярного чемпіонату підопічні Валерія Легчанова здобули вагомий трофей. Після фіналу чотирьох у Запоріжжі кубок України знову повернувся до Львова,

Львівські «Карпати» знову виступають невдало, а донецький «Шахтар» після поразки від італійської «Роми» припинив свої змагання у Лізі Чемпіонів.

Чого слід очікувати у місяці квітні?

Перш за все свята Великодня, яке цього року святкуємо 8 квітня. Знову будемо святити пасочки, яйця, шпондерик, ковбасу й так далі.

У вашого автора буде день народження. Щось у мене настрою святкувати його взагалі нема. Мабуть, з кожним роком ти розумієш, що стаєш на рік старішим.

А ще у квітні повернуся до однієї з наших рубрик. За неї ми забули, пора знову її розвивати.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*