Теніс. “Miami Open-2018”. Світоліна на стадії 1/4 фіналу поступилася Остапенко - Блог про Львів

Теніс. “Miami Open-2018”. Світоліна на стадії 1/4 фіналу поступилася Остапенко

Світоліна програла Остапенко

А далі поговоримо про теніс. Справа у тому, що сьогодні на престижному тенісному турнірі під назвою « Miami Open-2018» українська тенісистка Еліна Світоліна за вихід в 1/2 фіналу схрестила зброю з латишкою Оленою Остапенко.

Ця гра була цікавою не лише тим, що переможець отримував можливість зіграти у півфіналі турніру. Справа у тому, що за всю історію протистоянь українки та латишки наша співвітчизниця ще жодного разу не перемагала свою опонентку.

Минула зустріч цих опоненток відбулася у липні 2017 року. Тоді на стадії 1/8 фіналу турніру Великого Шолому під назвою «Вімблдон» українка поступилася у двох сетах – 0:2 (3:6, 6:7).

Чого слід було очікувати від цього поєдинку?

Досить дивними для мене були котирування букмекерів. Скажімо, провідні контори світу на перемогу українки давали коефіцієнт – 1.3. Натомість шанси латвійської тенісистки вони оцінювали у коефіцієнт – 3.3.

Чого б це? Якщо у рейтингу Світоліна перебуває на четвертій сходинці, а Остапенко на 5-й. Я б казав що шанси мали би бути рівними.

Також читайте:   Баскетбол. Політехніка-Галичина - Черкаські Мавпи. Як це було (фото)

По грі не сказав би що хтось із суперниць аж так сильно переважав свою опонентку. Так, тенісистки одна за одною відбирали чужі подачі, але тут же програвали й свої.

У першому сеті все дійшло до тай-брейку, де українка відверто провалила гру й поступилася – 3:7.

Другий сет малюнку на корті не змінив. Суперниці, по-справжньому, билися одна проти одної й логічно, що все знову завершилося тай-брейком. На цей раз українка грала краще, але у вирішальний момент таки схибила й програла.

5:7 і 0:2 по сетах. У підсумку, Олена Остапенко пройшла далі й у наступному колі змагань зустрінеться з переможцем пари В. Вільямс – Д. Коллінс.

Світоліна ж готується до наступних турнірів, які вже не за горами. Для прикладу Відкритий чемпіонат Франції стартує наприкінці травня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*